REGISTRUOTIS »
leitenantas rašė:kas pasakys ,kokias qb79 5.5 mm calibro vamzdis labiausiai megsta kulkas?Gamo pro hunter jau isbandziau,visai nebaisiai lekia,3 cm susirenka kartais ant 50 metru.Baigiu sukurt(metaline dalis baigta,dabar zaidziu su buoze)dar viena pcp,donoras tik qb vamzdis,kitkas samadielka,idomu kokiomis kulkelemis saudot ir kokiais greiciais.Saviski tai iki 50arkliu isspaudziau,nors su tokiais greiciais nelabai noreciau saudyt...
Matikas rašė:jhoni, aš kaltinčiau reduktorių nebent turi poreduktorinį manometrą, kuris tą patį visada rodo?
Matikas rašė:Turėjau aš tokią problemą kaip ir tavo- baisiai šokinėjo greitis, tai pasistačiau poreduktorinį manometrą ir pamačiau, kad slėgis šokinėjo ~10-20bar. Ilgiau palaukus jis pasidarydavo didžiausias, bet vos po kelių sekundžių darant šūvį greitis vėl mažas. Kaip tiksliai spręsti tą problemą tai negaliu pasakyt, bet pas mane stovi paintballinis reduktorius. Užteko jį stipriau pasukt ir slėgis stabilus dabar- nešokinėja visai. Paprasčiausiai gal pas mane ne iki galo įsispausdavo reduktoriaus vožtuvas (tas pypsiukas iš galo) ir pasukus jis įsispaudė giliau. Mėgink, gal išeis