REGISTRUOTIS »
sadlave rašė:Paprasciausiai igreziau bronza,pagal turimo guminio ziedo diametra.Uzmovus gumini zieda ant aseles,jam islaikyti vietoje,panaudojau metaline saiba.Ar tai dave kaskoki efekta,tikrai nezinau.Nes nezinau kiek suviu QBas dare,kaip stabilus jis buvo pries ta tarpine.Turi Jonai sansa paneigt,arba patvirtint mita Kad nesandarus perepuskas,ira blogai
Phantom- rašė:iskilo tokia prolema, pradejo greitis labai sokinet. keli suviu greiciai beveik identiski, po to vienas ar keli 10-12 m/s maziau arba dauiau ir vel normaliai, kame gali buti saknys? gal reduktorius durniuoja?
slexas13 rašė:Buvau uždėjas gumini žiedeli ant voštuvo ašelės, ir iš galo su veržle pro ašele užmoves truputi paspaudžiau ,aišku patepes,ne ilgai greitis buvo stabilus , mečiau nafig.
berazumijus rašė:jei saudoma su co2 tai tie sokinejimai ir pas mane buvo nieko nekeitus. neistveriau ir perejau ant oro mano itarimu ten kazkas su skysta faze netaip. ar i kamera papuola ar da koks galas ... perejus ant oro greitis stabilus kaip sveicariskas laikrodis.