REGISTRUOTIS »
Melodrama rašė:niekada to nedariau, taigi noriu paklausti, o uzrakta ir spyruokles kreipianciaja (ta dali kuri trinasi i karobke) galima tepti kokiu tepalu ar ne? nes kazkaip nelabai graziai man vazineja jie ir rudeliu atsirade yra..
Melodrama rašė:Melodrama rašė:niekada to nedariau, taigi noriu paklausti, o uzrakta ir spyruokles kreipianciaja (ta dali kuri trinasi i karobke) galima tepti kokiu tepalu ar ne? nes kazkaip nelabai graziai man vazineja jie ir rudeliu atsirade yra.. gal kas nors galetu man pagelbeti situo klausimu? ar nupjoviau gryba kad nesulaukiu atsakymo
berazumijus rašė:na as pati uzrakta tepu su kazkokiu tirstu tarybiniu laiku tepalu. jei turi galvoj ta daikta kur uztaisymo rankenele ir dastumejas. spyruokle vos vos nuvalau su sintetiniu masininiu tepalu. kazkaip niekas nerudyja, nors laikau nesildomam garaze. kas del vaiksciojimo lengvumo, tai esu 2 kubus rankose turejas ir abu skirias kaip diena ir naktis. man pasiseke - vaiksto viskas kuo puikiausiai tik galinguma reikejo suderint.
carlis rašė:Galiu paaukoti originalu iscentrika. Turiu ir kitu man jau nereikalingu detaliu sio saunyko, tai welcome jei ka.