Nepykit, kad truputeli neitema, bet gal pravers kam nors mano pastebejimai. Prisipazinsiu esu tt-blowback turetojas. Ir visai patenkintas - tikrai smagiai spurda saudant o ir visas metalinis. Tikrai daiktas vertas savo kainos. Bet yra toks negeras dalykas su tarpine tarp balionelio ir kameros. Ant tos tarpines karts nuo karto megsta atsirast visokio marmalo - ar tai siuksles is balionelio (ju vidus tiesiog baisus, kiek visokiu as ju esu mates) ar tai koks trupiniukas dedant balioneli. Kitaip sakant i tai tarpine labai reaguoja ir aisku pro ja tokiu atveju leidzia. Radau labai paprasta sprendima - pries sukant balioneli tarp originalios tarpines ir balionelio istatyt gumine tarpine is masininio ar driratinio ventilio apsauginio gaubtelio. Kolkas nezinau ar tik ju buna pirkt atskirai. Manau buna ir nebrangu. Bet bent jau sitam modeliui kaip ranka nueme leidimus ir prisukant balioneli nebera net pshiiikt. Tiesa su crosman 357 to nera nuo pat gimimo. Ko gero skirtingas originaliu tarpiniu storis ar adatos ilgis. Tas pastebejimas turetu tik ir kitiem panasios konstrukcijos pistoletam/sautuvam.