REGISTRUOTIS »
jundar rašė:Si mintis ne mano, bet apziurejes Nasa uzpildymo stoties svilpuko voztuva, tikrai pamaniau, kad modifikavus spyruokle gal butu galima pakeisti jo uzsidarymo barjera - nuo 40Baru iki kokiu 200Baru, tada pildymo procese oro padavimas butu nutrauktas ties nustatyta riba. Gal kas bandete?
zalias7 rašė:jundar rašė:Si mintis ne mano, bet apziurejes Nasa uzpildymo stoties svilpuko voztuva, tikrai pamaniau, kad modifikavus spyruokle gal butu galima pakeisti jo uzsidarymo barjera - nuo 40Baru iki kokiu 200Baru, tada pildymo procese oro padavimas butu nutrauktas ties nustatyta riba. Gal kas bandete?Nasa sake, kad galima (tik nzn ar teorishkai ar praktiskai bande) bet as neradau ir svilpukas ne isijungia kada slegis <40 bar reiskia tik tada atsidaro kai slegis <40 bar, o mums reikia , kad uzdarytu kai slegis >40 bar (didesni pareguliuosim sakykim). Klausimas lieka atviras, bent jau man
zalias7 rašė:Gal ash neexperimentavau nors Nasa ir idave viena savo stoti (ner laiko) . Gal sulaukiam jo ir pasakys, ar jis padare ar cia teoriniai isvedziojimai.
Girininkas rašė:Tai kad gavau su visa spyruoklyte. Neturiu ko prikišti.Kas man labiausiai patiko - galima šautuvą užpildyti labai tyliai. Nusiorina arba greitai ir garsiai arba tyliai, lėtai.