REGISTRUOTIS »
wviddas rašė:Pas mane sodyba Ukmergej prie ezero-vienkiemis....ten ir prisisaudau ir alucio pageriu,pasimaudau,pazvejoju-labai sunku sugalvot rimta priezasti ir nusiraut i varzybas.Ziema irgi- galiu leist sau pasaudyti kiekviena savaitgali,bet.....trumpam,uz tai daznai....jei "priburciau" saviskei nora,butu paprasciau.
Kol2nas rašė:Lii rašė:Nesmiega?Manau, kad ta 3 kategorija lietuvoj isvis numirs.. Saugumas niekam nerupi, o FT3 teisiog ner kam saudyt..Na, nemanau, kad ta trecia kategorija reiketu marint. Jei asociacijai ji yra kaip suniui penkta koja, galima visa FT skelt i dvi dalis. FT2 FT1 ir junior gali organizuot asociacija, o HFT, kaip visiskai atskira subjekta, perduot Airguns.lt komitetui, taip kaip manau didziaja dauguma sitos bendruomenes ir sudaro tokio tipo sauliai.manau paraleliai eidamos sitos sakos greiciau istobules ir atnes daugiau naudos, nes per vienas varzybas sunkoka suderint, kad ir vieni ir kiti galetu saudyt, nes pagrinde varzybos buna orientuotos i FT, o HFT lieka kaip is bedos priimta grupele na va cia tokie mano pamastymai. kaip jums tokia mintis?Quicker rašė:Mano gilia asmenine nuomone, paprasciausiai reiketu grazinti FT3 kategorija ir pritraukt i ja daugiau zmoniu, o HFT palikt neiskaitinems...na o FT3 manau is principo nerealu prikelt. nes dar is nieko neteko girdet klausimo "o kaip galia sautuvui sumazint?"
Lii rašė:o FT3 teisiog ner kam saudyt..
Lala rašė:<..>Jei kas turi nelegalu (pvz 30 J ) ginkla, kazin ar turetu tureti vilties dalyvauti oficialiose varzybose kuriose leidziama 16.JOrganizuodamas varzybas kuriose dalyvauja sauliai su neatitinkanciais LR istatymu ginklais jau darai nusikaltima.Naturalu, kad asociacija privalo laikytis LR istaymu ir nuostatu. Populiarinti si sporta.... <..>
11 rašė:Įstatymas ginklus skirsto į keturias kategorijas, o sportuojama įvairiais ginklais pradedant 7,5 J pneumatika ir baigiant 5,5 kJ karabinais, kuriais šaudoma į tolimus taikinius (600 - 800 metrų).Lala, sutik - nėra kategorijos visiems norintiems. Nelegalūs yra visi ginlai nuo 7,5 J ir teisiškai kažin aš didelis skirtumas tarp 16 ir 24 J. Mano supratimu - jokio (bent jau teisininkui, kuris neturi nei laiko nei nori gilintis į tai ką tu veikei ir kaip tu tą veikei). FT2 ir FT1 priima visus norinčius dalyvaut. Buvau keliose varžybėlėse, nepastabėjau, kad kas tikrintų ginklų legalumą. Lala rašė:<..>Jei kas turi nelegalu (pvz 30 J ) ginkla, kazin ar turetu tureti vilties dalyvauti oficialiose varzybose kuriose leidziama 16.JOrganizuodamas varzybas kuriose dalyvauja sauliai su neatitinkanciais LR istatymu ginklais jau darai nusikaltima.Naturalu, kad asociacija privalo laikytis LR istaymu ir nuostatu. Populiarinti si sporta.... <..>
Lala rašė:Kol2ne! Sekmadieni i Nemencine!