REGISTRUOTIS »
Aš tai tikrai joks vilkas Tiesiog patariu kuo daugiau eksperimentuoti/praleisti laiką su savo šautuvu ... ir su laiku jis pats pasakys kas jam labiausiai tinka/patinka
Kulkos JSB MONSTER JUMBO .22 (5.52mm) 1.645g arba JSB ULTRA SHOCK HEAVY .22 (5.52mm) 1.645g Tada uzduosiu kitaip klausima,kokio man REIKTU pcp iki 5000lt (neskaitant priedu)norint taiklei su jom saudyt?tai yra kuo tiesiau eitu kulkos nekeisdamos auksio,galeciau vietoi reguliuotis kulku greity,reiktu maziau gaudyt auksty trajektorija 30-100m atstumu.Na ir prie kiekvieno patarto varijanto parasykit rekomenduotina greity sios kulkos,ar kokiu kitu jusu isbandytu tokios gramaturos su tam tikro modeliuko pcp.
Citata iš: Burbulas 2012.04.16-22:52:52 Aš tai tikrai joks vilkas Tiesiog patariu kuo daugiau eksperimentuoti/praleisti laiką su savo šautuvu ... ir su laiku jis pats pasakys kas jam labiausiai tinka/patinka :beer:bet tu juk zinai ir kiti zino, kiek tai laiko ir nervu uzima ta paieska,pagauti teigiama greiti su teigiama kulka. KOSMOSAS
Citata iš: ssamsungg123 2012.04.16-23:05:38Kulkos JSB MONSTER JUMBO .22 (5.52mm) 1.645g arba JSB ULTRA SHOCK HEAVY .22 (5.52mm) 1.645g Tada uzduosiu kitaip klausima,kokio man REIKTU pcp iki 5000lt (neskaitant priedu)norint taiklei su jom saudyt?tai yra kuo tiesiau eitu kulkos nekeisdamos auksio,galeciau vietoi reguliuotis kulku greity,reiktu maziau gaudyt auksty trajektorija 30-100m atstumu.Na ir prie kiekvieno patarto varijanto parasykit rekomenduotina greity sios kulkos,ar kokiu kitu jusu isbandytu tokios gramaturos su tam tikro modeliuko pcp.tai vat todel ir klausiu,koks turetu but instrumentas geras panasaus svorio kulkom pcp varijantu yra parduotuvei dauk,kj ten nueini tj tik galva susisuka ir nzn ka daryt kj kur tik galva pasuki vis kitoks instrumentas,akys blizfa ir nzn ko griebtis turetum milijona tj visus susluotum nu bet man reik tik vieno aukso viduriuko skirto 22cal sunkesvorem kulkelem pagal chairguna prie 300m/s su tokia kulka nuo 30iki100m kulkos kritimas apie 54cm daryk pataisas nedares norint šaut tiese trajaktorija reik kitokio instrumento
Tai kad nelabai kas čia naudoja tokius kalibrus ir energetika. Teks skaityt https://www.google.lt/#hl=lt&gs_nf=1&cp=22&gs_id=d0&xhr=t&q=JSB+MONSTER+JUMBO+test&pf=p&sclient=psy-ab&oq=JSB+MONSTER+JUMBO+test&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=f59b0e3073817276&biw=1235&bih=679
Citata iš: adas 2012.04.16-23:06:19Citata iš: Burbulas 2012.04.16-22:52:52 Aš tai tikrai joks vilkas Tiesiog patariu kuo daugiau eksperimentuoti/praleisti laiką su savo šautuvu ... ir su laiku jis pats pasakys kas jam labiausiai tinka/patinka :beer:bet tu juk zinai ir kiti zino, kiek tai laiko ir nervu uzima ta paieska,pagauti teigiama greiti su teigiama kulka. KOSMOSASkol as paseksiu gero rezultato,tj tektu prasedet internete 1metelius,poto praleist ant kulkeliu kokius 2000lt besisaudant,ir praleist minimum 20.000lt isbandant yvairius pcp,o va tada galesiu sakyt, va jau zinau ta aukso viduriuka.bet koke to kaina jus tuo uzsiemat n metu,tai manau paprasciau bendrai nutart del to aukso viduriuko,ir sutaupyt man ne maza kruvele pinigeliu
Citata iš: ssamsungg123 2012.04.16-23:22:10Citata iš: adas 2012.04.16-23:06:19Citata iš: Burbulas 2012.04.16-22:52:52 Aš tai tikrai joks vilkas Tiesiog patariu kuo daugiau eksperimentuoti/praleisti laiką su savo šautuvu ... ir su laiku jis pats pasakys kas jam labiausiai tinka/patinka :beer:bet tu juk zinai ir kiti zino, kiek tai laiko ir nervu uzima ta paieska,pagauti teigiama greiti su teigiama kulka. KOSMOSASkol as paseksiu gero rezultato,tj tektu prasedet internete 1metelius,poto praleist ant kulkeliu kokius 2000lt besisaudant,ir praleist minimum 20.000lt isbandant yvairius pcp,o va tada galesiu sakyt, va jau zinau ta aukso viduriuka.bet koke to kaina jus tuo uzsiemat n metu,tai manau paprasciau bendrai nutart del to aukso viduriuko,ir sutaupyt man ne maza kruvele pinigeliu visi jauni zveriukai to nori,bet Tyles kol lygintuvo prie zando nepridesi SORYY
EDGun matador niekas tiek nepasiekes kiek jo išradėjas ir pats daiktas (apie individus nešneku)
Tokiu saynyku nebuna kad kiekvienas berankis varztuka pasuko ir metrai nukritoVisu antra kulkas kurias ivardyjai jos skirtos vonei bandyt pramust ,pataikyt tikrai su jom nesiseka