REGISTRUOTIS »
Kam labai daug J šaudant į degtukų dėžutę atstumu 50-100 m? Reikia tiesios trajektorijos? Tau padės tik karabinas- ir tai tik tame atstume. Balistikos pradžiamokslis- joks sviedinys, nepriklausomai nuo jo masės ir greičio nelekia tiesia, o visada lekia lenkta kreive ( ir netgi lenkta spirale). Tau reikia lazerio- va tas eina tiesiai.Dėl monstrų- man jie nelėkė. Rusai rašo, kad lekia virš 300. Bet aš pats to neišbandžiau. Pasižiūrėkim, koks standartinis Edguno sureguliavimas: 260-280 m/s su JSB heavi ( 1,17 g.) Ir ką su juo veikia Eduardas? Pilna video nuo 80 m iki 200 m. Berods ant 204 m šaudė į balionus ir užsigardžiavimui- alaus skardinė. Taigi, dideliems atstumams reikia kažkiek daugiau J, bet vaikytis maksimumų neverta- vis tiek šaudysi kaip su minosvaidžiu. Bet tai ne kliūtis šaudyti taikliai.
norejau poklaust koks jsb exact 4.52 kulkos bolistikos koeficentas. internete radau skirtingos duomenius. yra 0.03853 ir 0.022 man reikia i chairguna kad butu tiksliau
Patarkit sovinukus umarex 850, arba siaip kokius taiklesnius?
Sveiki visi, norejau paklausti ar naudojate kasnors metalines kulkas, plienines? http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Defiant-Ogive-22-hunting-air-rifle-pellets-with-bullet-shaped-head-/140849147086?pt=UK_SportingGoods_Hunting_ShootingSports_ET&hash=item20cb436cce#ht_500wt_1030 ar bandete kazka panasaus> ir kur galima isigyti?