REGISTRUOTIS »
mahelad rašė:Kazhkaip neradau apie tai nieko parasyto. Kodel nebuna sunkiu kulku, pvz 4,5 kalibrui 1,1g? Ar cia pardavime tokiu tiesiog nera?
mahelad rašė:Aciu! Pabandysiu kai J daugiau bus, kaip elgiasi tokios kulkos. Kiek supratau, del gylios balistines trajektorijos, su tokiom kulkom tik medzioti ir tegalima? P.S. paskaiciau apie sias kulkas daugiau info kitur. Jos tinkamos tik >30J sautuvuose. Labai standziai eina i vamzdi, didziule trintis, megsta pagreitinima nuo 260m/s. :( Ne man "Martynui" melinas dangus, ne man "Martynui" voniom klotas kelias :)
Burbulas rašė:mahelad rašė:Aciu! Pabandysiu kai J daugiau bus, kaip elgiasi tokios kulkos. Kiek supratau, del gylios balistines trajektorijos, su tokiom kulkom tik medzioti ir tegalima? P.S. paskaiciau apie sias kulkas daugiau info kitur. Jos tinkamos tik >30J sautuvuose. Labai standziai eina i vamzdi, didziule trintis, megsta pagreitinima nuo 260m/s. :( Ne man "Martynui" melinas dangus, ne man "Martynui" voniom klotas kelias :)Aš negaliu atsakyt, nes nesu jomis šaudęs.... bet paieška daro stebuklus http://www.airguns.lt/cgi-bin/index.cgi?cx=partner-pub-7350956154678727%3A3shldj-lvtb&cof=FORID%3A11&ie=UTF-8&q=rabbit&sa=Paie%C5%A1ka&siteurl=www.airguns.lt%2Fcgi-bin%2Findex.cgi%3Faction%3Dforum%26board%3Dnaujoku%26op%3Ddisplay%26num%3D2qmqKj22S8zE%26start%3D375%23398#1026