REGISTRUOTIS »
Lukaz rašė:Aš kai rinkausi kulkeles pirmą kartą iš viso klausiau forumo nuomonės O vėliau atrinkinėjau maždaug taip: 2 kruvelės po 5 šūvius (viso 10 kulkelių) ir BR25 10 taikinių. Tai viso gaunasi 20 kulkelių "testui".Burbulas, jei darysite kažkokį rinkinuką- vieną norėčiau įsigyti. :)P.S vienų kulkelių taip iki galo ir nesupratau. Tai JSB Exact RS 0,475g. Krūva gavosi gal net sakyčiau vos vos geresnė nei su JSB mėlynom, o BR taikiniai kaip papuolė. Todėl jas atidėjau vėliasniam laikui- naujam "testui". Aš manau, kad įtakojo akies nuovargis, gal dar pašaliniai veiksniai.Dabar kaip ir gavosi toks paradoskas, kad vienom kulkelėm užtenka 10-20 šūvių, o vat su kitom reikia ilgėliau pasėdėti.(atstumas pas mane visad vienodas- 25m., šaudoma uždaroje šaudykloje nuo stalo)
Matikas rašė:noriu paklausti gal kas zino airguneriu bendruomene Vengrijoje? Jei taip, pasidalinkit nuoroda i ju foruma
autostop25 rašė:gal kas tikrai zino is patirties. kokiais klijais galima mirtinai priklijuoti organini stikla prie stiklo audinio tokio kur daro kebulo dalis automobiliams.esalstingumo nereikia reikia kad sukietetu. ir butu tokiam pavidale kaip tie paprasti silikonai tokioj tutoj kad eitu su pistoletu isspaust.