REGISTRUOTIS »
mariokas rašė:saskaita oficialia pateikit viena kas organizuoja ir viskas o tada spresim kam reikia o kam ne
Klounas rašė:Manau galima sugalvot kazkokia apsauga nuo pardavimo pvz pazymet sautuva ir nest kas kazkiek laiko parodyt ,arba sutarti pasirasyt.arba tie kas paremia susirenka pabendrauja ir balsuoja taip ar ne na kazka tokio panasaus.
Klounas rašė:As cia tik kaip pavyzdi nemanau kad nors karta i men sunku kur nuvaziuot .aisku ne man sprest.
Klounas rašė:Del varzybu ar seip pasaudymu ,tai sakiau i kiekvienas visom 4-riom tik nuvezkit ,i pm rasykit tel nr ir sutarsim vieta laika t.t. kaune.del spaudos ir pan ,tai nemanau ar isdrisciau sauti i suny tuo labiau zmogu.. Pauksciai nesiskaito.
UltraSonic rašė:Vat cia sudetinga vieta del to kad norim remti pradedancius... O pradedantis dar neturi jokiu pasiekimu ir negali rezultatu kazkokiu parodyt. Nezinau kaip si dalyka sprest...Del saskaitos ir kitu panasiu dalyku as galbut galeciau uzsiimt, tik viena problema... Nei jus manes dar nepazystat, nei as jusu (Ara tik esu mates kai sautuvo pasiimt buvau:D). Na bet manau dar bus kada susipazint.