+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 618
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 2
Guests: 608
Total: 610

Autorius Tema: internetiniai atsiskaitymai  (Skaityta 23808 kartus)

baronka

• Hero Member
  • Įrašai: 709
    • Žiūrėti profilį
internetiniai atsiskaitymai
« Įrašytas: 2009.07.27-11:08:05 »
seniai ir nemazai apie tai jau sneketa, bet atskiros temos kaip ir nera. gal kas nors esat mokejes t/t, moneygram ar western union? kiek pasiskaitinejau, tai cia tiesioginis pervedimas ir jeigu jau sumokejai, tai ata. nors ir negausi prekes, pinigus irgi matysi kaip savo ausis? ar teisingai supratau? jeigu selleris ima tik toki mokejima, tai geriau su juo nesusidet, nes 99%, kad jis sukcius?
tai jiems įstatymai nepatinka...<br>tai jiems konstitucija negera...<br>taratata taratata...<br>reikia juos visus tratata ir tada bus tvarka!

jhonis

• Hero Member
  • Įrašai: 1155
    • Žiūrėti profilį
Re: internetiniai atsiskaitymai
« Atsakymas #1 Įrašytas: 2009.07.27-13:10:53 »
manau neprasidek. Yra puikiai veikiantis paypal'as, tai nesuprantu kam normaliam pardavejui reikalingi tie pavedimai..
crosman powermaster 66 baikal МР-512 s&w m&p qb79

baronka

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2 Įrašytas: 2009.07.27-14:59:10 »
taigi, kad visi tie "normalus" pardavejai nepriima paypalo:) suprasciau, kad cia butu vien kitaicai, bet, kad ir vokieciai ir britai taip pat... jauciu visi tie undergroundiniai seleriai yra sukciai... nes lb jau ju kainos viliojancios...
tai jiems įstatymai nepatinka...<br>tai jiems konstitucija negera...<br>taratata taratata...<br>reikia juos visus tratata ir tada bus tvarka!

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3 Įrašytas: 2009.07.27-15:07:45 »
paypala naudoja del to kad ten panasiu greiciu viskas vyksta kaip ir moneygrame, tik ne visur is to moneygramo pasiimsi pinigus o tik atstovybese. o paypalas zymiai ir pigiau. pavedimu patogiau didesnei firmai - atejo i jos banka pinigeliai ir viskas - jokiu ten kitu sutarciu su kitom sistemom. is esmes visi tie mokejimo budai vienodai saugus. jei pardavejas tave isdurs tai isdurs bet kuriuo atveju :)
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

baronka

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4 Įrašytas: 2009.07.27-15:51:27 »

Citata
berazumijus rašė:
jei pardavejas tave isdurs tai isdurs bet kuriuo atveju :)

na, paypale bent jau gali supildyt disputa, jei negavai prekes. o ten pinigus pervedei ir skancami kaip suprantu...

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5 Įrašytas: 2009.07.27-16:18:38 »
bet kuriuo atveju policija yra. tik kad is jos naudos ... nebent kur ant suoliuko koki malaletka alu gerianti pagaus. o jei pvz prekes gausi o pasakysi kad negavau ? rizika visur yra. bet kaip patys pinigu pervedimai tai visi jie patikimi. is tasko a i taska b pateks. ziurint kokios sumos - vienu atveju vienas geresnis kitu kitas. asmeniskai tingeciau terliuzitis su kokiu paypalu kad man is kito lietuvos galo pervestu 100lt, kai turiu 3 saskaitas lietuvos bankuose ir neturiu del ko slapstytis.

garsas

• Svečias
« Atsakymas #6 Įrašytas: 2009.07.27-19:23:49 »
Citata
berazumijus rašė:
bet kuriuo atveju policija yra. tik kad is jos naudos ... nebent kur ant suoliuko koki malaletka alu gerianti pagaus. o jei pvz prekes gausi o pasakysi kad negavau ? rizika visur yra. bet kaip patys pinigu pervedimai tai visi jie patikimi. is tasko a i taska b pateks. ziurint kokios sumos - vienu atveju vienas geresnis kitu kitas. asmeniskai tingeciau terliuzitis su kokiu paypalu kad man is kito lietuvos galo pervestu 100lt, kai turiu 3 saskaitas lietuvos bankuose ir neturiu del ko slapstytis.

gal aš ir klystu,ir jei klystu tai sorry, bet tavo pranešime tarp eilučių randu tai - ar saugu atsiskaitinėti vieno ar kito tiekėjo būdu, o temos autorius klausia ne ar saugiai pasieks pinigus gavėjas, o ar sukčiavimo atveju (pardavėjas gavo pinigus už neva parduodamą prekę kurios gal išvis neturi todėl ir viliojančiai pigiai siūlo, bet pirkėjas prekės negavo) štai kur klausimo "vinis" nes paypalas gali sugražinti tavo eurus, o kiti? neminint trečių šalių kaip policija ir pan...
aš nelinkęs atsiskaitinėti nikuo kitu išskyrus grynais,paypal ir bankinis pavedimas. nes su lenku turėjau strioko kaip mėn laiko negavau prekės nors jis telefonu galva guldė kad išsiuntė. tada atsiskaičiau bankiniu pavedimu, po užklausos bankas net namų adresa lenko man davė(vežėjo kaltė buvo)

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7 Įrašytas: 2009.07.27-20:57:15 »
na o kaip dabar paypalas ims tuos pinigus ir grazins ? kokiu pagrindu ? reklama ir tiek. jei aisku busi susinervines del 50$ tai gal ir grazins bitik ramiau jiem butu. grazina siaip ir tarpbankinius pavedimus su tam tikrom salygom. tik jie ir kainuoja. bet kiek esu mates nesusipratimu panasiam stiliui tai paprastai grazinimas buna ti abieju pusiu susitarimu ir vel pavedimu. o bankam giliai dzin ka tu kam uz ka pervedei pinigus. cia greiciau eina kalba ant kiek patikimas pardavejas o ne tarpbankiniai atsiskaitymai. del pacio apmokejimo fakto tai kaip ir minejau visi patikimi tik skirtinga kaina ir greitis.

Ryklys

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8 Įrašytas: 2009.07.27-21:13:59 »

Citata
berazumijus rašė:
na o kaip dabar paypalas ims tuos pinigus ir grazins ? kokiu pagrindu ? reklama ir tiek. jei aisku busi susinervines del 50$ tai gal ir grazins bitik ramiau jiem butu. grazina siaip ir tarpbankinius pavedimus su tam tikrom salygom. tik jie ir kainuoja. bet kiek esu mates nesusipratimu panasiam stiliui tai paprastai grazinimas buna ti abieju pusiu susitarimu ir vel pavedimu. o bankam giliai dzin ka tu kam uz ka pervedei pinigus. cia greiciau eina kalba ant kiek patikimas pardavejas o ne tarpbankiniai atsiskaitymai. del pacio apmokejimo fakto tai kaip ir minejau visi patikimi tik skirtinga kaina ir greitis.

Berazumijau, nepyk, Tamsta, bet kaip sakė Širakas: praleidai progą...

Paypal taip ima ir gražina. Iš pardavėjo sąskaitos. Man jau tris kartus taip nutiko. Vieną kartą teko ilgai laukti, bet gražino. Tai vyksta, kai Paypal darbuotojai išnagrinėja pateiktus įrodymus ir nusprendžia vieno iš skundo dalyvių naudai. Jei kažkas labai stengiasi apgauti, tada tikrai nieko nepavyksta iš sukčiaus pešti, bet tam ir yra atsiliepimai, kad būtų skaitomi. Tada kiekvienas gali apsispręsti: ar verta rizikuoti. Kas turi teigiamą reitingą — nepuls sukčiauti dėl kelių litų/eurų/dolerių, kad ir kokiu būdu būtų atsiskaitoma.
Bet Western Union naudotojų siūlau vengti. (Ypač, jei jie — iš Albanijos arba Rumunijos.) Europos viduje dabar pinigų perlaida į sąskaitą kainuoja tiek pat (kiek WU), o pinigai pavedami gana greitai.

garsas

• Svečias
« Atsakymas #9 Įrašytas: 2009.07.27-23:58:26 »
šiaip tai paypalas gali ir nemokėti iškarto. webasta pardaviau tai pranešimas atėjo kad yra sumokėta pinigai bet jų saskaitoje nebuvo. po savaitės kaip pirkėjas gavo mano siuntinį jis ten kažka patvirtina ir pinigai atsiranda pas mane. su draugeliu pabandėm. tai jis man mokėjo 10eu tai po mokėjimo nei jis negali pasiimti nei aš (jam nurašė man nedavė) kol jis nepatvirtino,neatšaukė arba kol nepraėjo 15parų (po 15 parų gauna pardavėjas be patvirtinimo) gali mokėti iškarto. iš uab "retrogarsas" skolinausi pinigų tai gavau dar bekalbant telefonu. tai kad paypalas turi + net prieš bankus funkcionalumu, bet sklaido gandas dėl saugumo tai bankas + saugume. bet paypalu tarptautiniai pigiau. kitais nesinaudoju tai nežinau.

baronka

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10 Įrašytas: 2009.07.28-09:19:43 »
taigi, kad su paypalu tik viena karta praradau pinigus, nors pirkau apie 300 prekiu atsiskaitant paypalu. grazinimu turejau ne viena ir ne du, todel is savo patirties sakau, kad paypal - geras dalykas. o vat su tais tiesioginiais pavedimais...

berazumijau, as ne nesiginciju, kad jie patikimi. savaime suprantama, kad pinigai pasieks tiksla, bet ar yra sansu juos atgauti, jei man tos prekes neatsius? sprendziant is ankstesniu nuogirdu ir is cia pasisakiusiu, tai sansas atgauti pinigus lygus apvaliam nuliui... ex, o iphone'o taip norisi kazkaip:)gal kas nors matet kokia parde, kad atsiskaityti butu galima paypalu ir iphone kaina butu normali, o ne taip, kaip uzsilauzia cia pas mus?

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11 Įrašytas: 2009.07.28-17:57:37 »
paprasciausias variantas kaip mano pazystamas daro jei perka kazka rimciau nei plastelinine optika uz 10$. turi giminiu ... visi ju visur turim ar draugu ir panasiai. nueina tas kazkas kuo pasitiki i artimiausia parduotuve arba perka per ineta kokioj amerikoj. nuo 1000 sutaupysi simta kita. nuperka supakuoja paskambina kad jau issiusta o tu tuo tarpu padarai pavedima tam zmogeliui. iduoda ta siuntini kam nors kas vaziuoja i ta puse ir atveza. rizikuot galima 10$ bet ne kokiu 10000. nors esu girdejas kad is amerikos per ebaju ir masinas parsisiuncia ... is to pacio dealextreme esu siuntes gana uz padoria suma na atsiunte ir viskas ok. uz 2$ lig siol negaunu ir itariu ka negausiu paprstos usb garso kortos.
ebajuj zinoma yra kazkokios salygos, ar tai kai pirkejas patvirtins kad gavo preke ar tai dar visokio galo. konservus nusipirkes artimiausiam kioskelyj nesi tikras ka jie geri.

Linuks

• Hero Member
  • Įrašai: 583
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12 Įrašytas: 2009.08.22-07:51:39 »
Gal kas naudojates Webmoney sistema? lyg ir butu viskas patogu, bet kaip i tas savo pinigines pinigus ideti tai taip ir nepagaunu :(
CZ200S + Viper 10x44

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13 Įrašytas: 2013.02.22-10:22:35 »
Tarptautiniai atsiskaitymai - patarkit.
Kiek žinau yra PayPal'as ir dar sužinojau kažkokį SEPA. Žinau ir daugiau būdų, bet kiek skaitinėjau, tai patikimumo nekelia. Su PayPal kiek žinau viskas tvarkoje, o kaip dėl SEPA ? Beje kaip tapti PayPal vartotoju ir kokie mokesčiai imami nuo tarptautinių pavedimų, procentaliai ar fix sumos ?
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

Galaktikas

• Svečias
« Atsakymas #14 Įrašytas: 2013.02.23-02:11:21 »
Aš tai PayPal naudoju ir nesiskundžiu kiek mokėjau tiek ir prekę gavau

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
Šiandien 15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus