+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 612
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 488
Total: 488

Autorius Tema: sveiki. gal galit patart koki automobili pirkti?? audi a6 2.5tdi ar volvo v70 2.5tdi ar skoda octavia 1.9tdi  (Skaityta 141336 kartus)

Mantas23

• Full Member
  • Įrašai: 213
  • Бандит
    • Žiūrėti profilį
Nu va jau užstatas duotas uz A6, šeštadieni jau su audine važinesiu:-) gal kas žino ar  šestadieni regitra dirba? Hm ?

esoxiukas

• Svečias
852660099 cia ju tel. pasuk ir pasiklausk. nereiks vazinet:beer:

Mantas23

• Full Member
  • Įrašai: 213
  • Бандит
    • Žiūrėti profilį
Dekui už nr. Reiks ryt pasukt pasiklaust , nes  poperius perrašit reiks ,žmogus anksčiausiai tik šestadieni gali , o dar šventes ant nosės tai nžnia kaip ten ta regitra dirba..

rikis

• Sr. Member
  • Įrašai: 489
    • Žiūrėti profilį
Žodžiu turiu audi A6 99m 2.5 110kw ir galiu pasakyt kuo toliau nuo jo,išvis niekam tikę mororai nekiek važiuoju kiek taisau,o remontas tikrai nepigus,už diržu keitimą paklojau 2500 lt,vos nevisa variklį jau perinkau naujai ,kiek girdėjau 132kw geresni ten kazkOkie patobulinti varikliai.
Tikras kovotojas tas , kuris gerbia savo priešininką.

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
Juk negali saves apgauti, labiausiai Tau patinka AUDI  ;D ;D ;D
Pas sefa 132kW, tai labai nesidziaugia jis ana kiek supratau is kalbu. O kur dar stebuklingoji aliumine pakaba  :azn:....
Na bet tOkia masina nusipirkus negali sakyti, kad blogai, juk tai Audi ir visos gamintojo kliurkos turi buti atleidziamos, nesvarbu, kad remontas tukstanciais kainuoja  :D
Va butu koks Fiat ar Peugeot, tai keiktu visi susiriete koks sh....., bet fokIskos kokIbes nevalia peikti  :(
Sorry uz sarkazma  :beer:. Nelabai suprantu, ka zmones randa tokio tipo masinose ir moka toookius pinigus  :-\. Neuzmetykit akmenimis Audi myletojai  :beer:
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

Lukas

• Hero Member
  • Įrašai: 556
    • Žiūrėti profilį
Powemotors, o pats kokia važinėji?
Kažkaip nujaučiu, kad Italu arba Prancūzu  :)

P.S Audi neturiu :)
RWS

MindaugasMc

• Hero Member
  • Įrašai: 1805
    • Žiūrėti profilį
Reikia nepirkt nepasiteisinusiu varikliu :) imi 1.9 tdi ir vargo nebera :)

Sarkazmas yra gerai :) aš audi myliu, bet jo neturiu - turėjau :) tai vat kai užduodi klausimą ką tokio turi audi. Tai atsakyk tuo pačiu ką tokio turi peugeot, reno ar pan markės :) Nesu prieš jas nei prieš nei ką. Tik dabar renkuosi auto ir kai pasižvalgai po turgų pamatai kas ir kaip. O kad mašinos visos genda tai faktas :)
Cometa Fenix & Air King 4-12x42 & Fenix PD30 Flashlight&&

darius3x

• Orinukas
  • Sr. Member
  • *
  • Įrašai: 468
  • SK "Orinukas"
    • Žiūrėti profilį

Sarkazmas yra gerai :) aš audi myliu, bet jo neturiu - turėjau :) tai vat kai užduodi klausimą ką tokio turi audi. Tai atsakyk tuo pačiu ką tokio turi peugeot, reno ar pan markės :) Nesu prieš jas nei prieš nei ką. Tik dabar renkuosi auto ir kai pasižvalgai po turgų pamatai kas ir kaip. O kad mašinos visos genda tai faktas :)

Ka turi Peugeot arba Citroen? Galiu atsakyti- pakenciama kokybe, zemesne kaina palyginus su vokiskomis masinomis, daug geresni vairuotojo ir keleiviu komforta, pagaliau grazesni dizaina.
Kuo isskirtine Audi? be dideles kainos daugiau nieko nezinau...
« Paskutinį kartą keitė: 2012.04.20-10:56:04 sukūrė darius3x »
CZ 200S MTC 3-12x44

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
Powemotors, o pats kokia važinėji?
Kažkaip nujaučiu, kad Italu arba Prancūzu  :)

P.S Audi neturiu :)
vazineju tuo kas vaziuoja  :D
Audi man nepatinka visu pirma del kainos kuri iskelta i kosmines aukstumas del nelabai suprantamu man priezasciu  :-\
Vazinejau su daug kuo, paskutine mano tureta audi buvo 80 ubage kuria pirkau, nes su kazkuo reikejo vaziuoti i darba  :)
Automobilio kulto neturiu, man nesarmata sesti i savo 23m senumo Volvo, kaip tik jauciuosi joje netgi labai gerai. O dabar vazineju su citronu, tiesa jis pas mane kol reanimuosiu volvo.
www.tomika.lt
860612293

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį

del 1,9tdi ypac 66kW galiu nulenkti galva, tikrai vykes daiktas.
2,5tdi 85kW labai gerai, 103kW irgi gerai (si varikli dabar ruosiuosi kisti i savo senute V740).
Kaip darius3x minejo kita masina palygunus su audi neturi dideles kainos, aliumines bugovos vaziuokles. Kitais zodziais tariant sumoketi pinigai uz A4, A6 neadekvatus tam ka gauni uz juos. Visos genda, visas reikia remontuoti be abejo, bet jei uz suma X gauni 95m vokieti ir uz ta pacia suma X gauni 2000-2002m prancuza, tai....
Apie japonus net nesneku, ten is vis mano akim ziurint viskas aukstumoje, pradedant dizainu, baigiant kokybe, komfortu, patikimumu ir netgi kaina  :)
Siaip cia diskusija be pabaigos vyruciai. Kazkas vairuoja audi ir jam gerai, as jos nevairuoju ir nenoriu, man taip pat gerai  ;)
www.tomika.lt
860612293

MindaugasMc

• Hero Member
  • Įrašai: 1805
    • Žiūrėti profilį
Ka vairuoji ta giri :) visada taip :) Kai dabar auto ieškau tai jau apsilankiau volvo, audi, toyota klubuose :) Ir tendencija visur ta pati. Prašai patarimo renkantis tarp audi volvo toyota tai atsakymas priklauso kuri forumą skaitai :DD jei audi tai audi, jei volvo tai volvo ir t.t :)) Ir svarbiausia visi dažniausiai turi argumentų kodėl volvo o ne audi, kodėl audi o ne toyota :))

beje kas dėl japonų patikimumo :) ir visų kitų pliusų. Tai vėlgi kam ko reikia. Man pvz, nekalbu apie labai aukštos klasės japonus ar visai naujus modelius, tačiau japonų dizainas nepatinka visiškai, kokybė detalių ar surinkimo jie taip pat negali labai pasigirti, kebulo rudyjimo jie taip pat neišsprendžia. Važiuoklė, variklis  -  taip pagarba
Cometa Fenix & Air King 4-12x42 & Fenix PD30 Flashlight&&

J2

• Hero Member
    • Žiūrėti profilį
www.tomika.lt
860612293

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
Nu bet yra ir Subaru fanų pilni kampai, o kainikės šitų agregatų tai sakyčiau už audi didesnės, o motyvacija tipo patvarumas, dizainas.. O remontas kiek kainuoja (fanai pasakys - bet įdėjai detalę už 1000Lt ir pamiršai, o aš pasakysiu - į bet kurią mašiną įdėjus normalią detalę ne kitaiską padjobke, normalią originalią detalę ir jei ji ant tvarkingos bazės dedama tai ją galima pamiršti.) O jei ten diržus tą aną pakeitei, tai nėr ko norėt, kad senoj mašinoj netarnauja tiek kiek gamintojas rašo, juk visi įtempėjai, guoliai ir visa kita. Ir dar, kiti verkia kaip blogai kaip mašina genda, o kai pamatai kaip jie važiuoja su ta mašina... Vieno paprašysiu, neišimkit vieno sakinio ar žodžio šito parašymo ir nerašykit interpratacijų.
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

zvalgas

• Hero Member
  • Įrašai: 943
    • Žiūrėti profilį
siaip i volvo deda 1,9dci reno varikli :type:
crosman 2100+ balionas+ walter 3x9-40 mildot. murka+ DS+ petro mandzetas+ nikko stirling 3x9-40. walter cp88. crosman 1377
 [/size]

rikis

• Sr. Member
  • Įrašai: 489
    • Žiūrėti profilį
vienas dalykas mane biesina pas audi 2.5 jog del menkiausio s.... reikia visa prieki ardyt,beto 1.9 ne ka pigesnis remontas uz 2.5.Ir beto 1.9 tokiai masinai yra per silpnas variklis vis delto 1.5 t sveria toki metalo kruva reikia galios isjudinti,nesakau nieko mieste uztenka jai ne sumakeris esi  :-[  powersmotors tu del sito neklydai,taip man labiausiai vistiek patinka audi kas be butu.nieko nenoriu izeist tokiais postais. ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2012.04.20-20:47:51 sukūrė rikis »
Tikras kovotojas tas , kuris gerbia savo priešininką.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus