REGISTRUOTIS »
gali gal kas zemelapi su vieta nurodyti kur tas kauno auto turgus nes taikos prospektų aš ten matau ne viena :DD
na va pardaviau vakar savo audi a6 , vel reiks ieskoti kokios ... Planuose audi a3 1.9tdi 96kw ar volvo su d5 ar toyota avensis d4d kas gal turit tokias ? Pasidalinkit informacija apie auto
galvoju labiau apie volvo v70 su D5
Turiu Tojota corola verso 2,2 jau du metai,kol kas pirstu nereikejo prikisti, ir labai ekonomiska,o ta su varikliu 2,2d cat tai tikrai nepirkciau.
Citata iš: slexas13 2013.05.04-20:37:12Turiu Tojota corola verso 2,2 jau du metai,kol kas pirstu nereikejo prikisti, ir labai ekonomiska,o ta su varikliu 2,2d cat tai tikrai nepirkciau.Kai reikės pirštus prikišt, tad bus liudesys Tam 2,2 jei nuimti galvutę (pvz. pramuštai tarpinei), reikia nuimti ir karterį . Aš tą variklį mačiau ant stalo jau ištrauktą iš po kapoto, tai priėjimas remontui padarytas eina na.... Aišku apie tai galbūt pirkėjai nesusimąsto, bet aš kažkaip bent viena akim pažiūriu kaip priėjimas ir pan.Kaip mano draugas remontininkas sako: suprasčiau jei taip pagamintų kokie prancūziukai, bet kad Toyota, japoniukai.....