REGISTRUOTIS »
Audrius rašė:Kad jūs čia visai silpnai...Siūlau prisiminti mūsų garbingą praeitį(kaip Vytauto Didžiojo laikais, atsimenu kaip dabar)- juodbėram žirgui putos drimba iš nasrų, šuolis per priešininko automobilį (gali būti ir Golf II...) ir pirštas paspaudžia nuleistuką, taiklus šūvis -taikinys už 42 m. griūva, žiūrovų ir priešininkų atodūsiai bei skardūs plojimai. O kodėl neprijungus fechtavimo ir plaukimo?Norėjau pasakyti, kad nereikia supaprastinti, mes juk neieškom legvų keliųsauniai pavarei labiausiai patiko Vytauto kardas su nuleistuku
11 rašė:Audriau, iš esmės nuomonės yra tik dvi: taviškė ir neteisinga. Aš didesniu menu laikau taiklų šūvį iš nepatogios padėties spaudžiant laikui, po fizinio krūvio ir gavus adrenalino, tau labiau patinka sureguliuoti kvėpavimą, visiškai susikaupti ir spengenčios tylos besiklausant, niekur neskubant iššaut. Nenuostabu, kad tavo taikiniai mažesni, tolimesni ir šaudai tu tiksliau. Man daug svarbiau ištvermė, dėmesio sutelkimas ir reakcija; taikiniai mano daug didesni, krūvos į krūvas nepanašios, o optika didina tik 4 kartus. Tu visom savo išgalėm stengiesi maksimaliai išnaudoti ginklą, o aš save. Negi taip sunku toleruoti ir kitokį požiūrį?