REGISTRUOTIS »
Gudis rašė:Pasakysiu konkreciai. As nuomojuosi buta. Tame yra ir pliusu ir minusu. Taip, siek tiek cigoniska. Tenka kraustytis kas 5 metus. Miegot ne savo naujoj lovoj ir t.t. Noretusi pasidaryt viska pagal save ,bet negali. Ne tavo butas. O investuot neapsimoka. Bet kalbant apie pinigus tai gaunasi zymiai pigesnis variantas . Nors dabar jei butas 1 kamb. apie 100 000 lt. Plius paskolos mokesciai tai reikia labai skaiciuot kas pigiau.
berazumijus rašė: o jei per firma ir tam tikram laikui tai ir galvos nesuksi. Rask nors viena toki paprasta zmogu nuomuotoja, kuris per firma nuomuotu, statau 3 butelius tavo pasirinkto alaus, aisku 0.5L Nes jei eisi per firma uz nuoma permokesi dar 200 lituokliu.Labai geras pavyzdys yra automobilis, is jo naudos tik laiko taupymas(bet cia irgi saliginis dalykas kamsciu atzvilgiu), komfortas, nu gal dar avalines sutaupysi, o islaidu daugiau nei proto (per visa jos eksploatavimo laika), bet zmogus jau toks aparas megstantis saugumo ir komforto jausma.
Saldatikas rašė:Ir kas svarbiausia gali planuoti pajamas ir išlaidas, nes mokama suma bus praktiškai pastovi.
Saldatikas rašė:NU ponas ir pesimistas O tai gal paskaičiuok kiek sumokėsi už nuomą ?? Kodėl to niekas nevertina ??Paskaičiuojam protingieji kurmiai:Nuoma 500 Lt, per metus 6000.Perkant butą už 100 štukų įmoka bus panaši. Ir kas svarbiausia gali planuoti pajamas ir išlaidas, nes mokama suma bus praktiškai pastovi. O šeimininkas ryte atsibus ir sugalvos kad krizė jau baigėsi ir ką tada mokėsi 700 Lt.Ir kodėl ponas Berazumijus tai propaguoja čigonišką gyvenimo būdą, turbūt ponas negyvenote nuomojamame bute ?? Manes daleiskime netenkina tokios gyvenimo sąlygos, aš išpindėjas, man reikia nenusilipusių tapetų, man reikia normalios vonios ir normalių baldų, mano vaikams reikia stabilumo, jiems nepatinka keisti draugus kas metus ir t.t.Bet kiek supratau iš pono pasisakymų tai pilnai galima gyventi visai šeimai 1 kambario bute, žiūrėti tauro televizorių,važinėti su sena mašina ir šaudyti su B3
Pinigas rašė:o kam tada berazumjau stato butus, kotedžus? kam nauji namai?...
MindaugasMc rašė:O tu garantuotas kad tavo pajamos bus pastovios ateinančius 10-15m?.
zaltys rašė:Pinigas rašė:o kam tada berazumjau stato butus, kotedžus? kam nauji namai?... Kokios šiais laikais "statybos" vat tarybiniais laikais gražu pažiūrėti buvo, mikrorajonai kaip ant mielių buvo statomi ir visa ifrastruktūra.