REGISTRUOTIS »
elmaras rašė:o aukstasis mokslas smegenu kieki padidina?
berazumijus rašė:asmeniskai ktu meciau (net nemokamai tada buvau istojas) vien del ta ka butent jokiu ten ziniu man nepasiule ir nesiruose pasiulyt
wilis rašė:Aukštasis mokslas duoda žinių ,bet ne proto.Jeigu neturi proto kaip tas žinias panaudoti tai nieko nekaltinki,tik pats save.
berazumijus rašė:na matai yra tokie kur nieko nezino ir diploma turi ir tokie kur diplomo neturi bet zino. is darbdavio puses kaip tai patikrint ? idealiausiai aisku abu tuos dalykus suderint. bet kad koks universitetas duotu ziniu jei pats ju neieskai - nerealu. asmeniskai jokiu mokslu nebaigiau toj srityj o laisvai c kalba programuoju keliose platformose. tik va buk gudras irodyk darbdaviui, kad tai moki. na 1 firmelej tai isvis buvo daeje iki komedijos - dave anketa tokia su klausimais ... na kaip ten pvm paskaiciuot ir plota tai kaip ir zinau. bet kas uzsienio reikalu ministras tai tikrai nezinojau beto ir nafig man tai reikia zinot dirbant technini darba, kuri moku dirbt.
senas_megejas rašė:http://www.lrytas.lt/videonews/?id=12947571421293297894Štai jums gerbiamieji ir darbo imitavimo pavyzdys. Čia tik ledkalnio viršūnė. Darbas jau buvo imituotas pradedant nuo atitinkamo įstatymo, o toliau jo imitavimas visais lygiais priveda prie šitos komedijos.
mahelad rašė:O apie nupjauta 1 milijarda girdejote? Rodos 2007buvo sodros biudzeto virsyjimas 1 mlrd auksciau plano. Kur tas dingo?