REGISTRUOTIS »
Algirdas rašė:Tyliu, Nors ne,Operatorius: Ponai pareigunai jus pažeidėte KET, viršijot greiti,Aš turiu nufilmaves, greiti nustatynėjau pagal savo mašinos greičio matuoklės parodymus.Pareigunas: eik ratus prisipūsk ar spidometra tvarkykis ir nelysk i akis su tokiom nesamonem.Nepykit bet tai man atrodo juokinga.
berazumijus rašė:Algirdas rašė:Tyliu, Nors ne,Operatorius: Ponai pareigunai jus pažeidėte KET, viršijot greiti,Aš turiu nufilmaves, greiti nustatynėjau pagal savo mašinos greičio matuoklės parodymus.Pareigunas: eik ratus prisipūsk ar spidometra tvarkykis ir nelysk i akis su tokiom nesamonem.Nepykit bet tai man atrodo juokinga.o kas cia juokinga ? nebent kad ratus prisipust pasiule. pareigunu masinos yra spec. masinos. gal vytis koki ereli kuris lekia 150 per meista vaziuojant 50 ? o gal kazkur kazkas nutiko skubaus ir reikia lekt ? tiesa nesakau ka jie ta priviligija nesinaudoja vaziuodami i darbo gala apsipirkt.
FOX rašė:....jisai kaip ne pilietis LR neturejo su savim dokumentu tai padave mano teises...
vidas007 rašė:Tai ka tie s...ai moka.Po vagystes,kaip apvoge mano irankius uz 10000pinigu,net liudininku dar nepklause.Jie tik moka is po krumo islinde sustabdyt ir kysi paimt.
Pinigas rašė:FOX rašė:....jisai kaip ne pilietis LR neturejo su savim dokumentu tai padave mano teises... sita vieta geriausia