REGISTRUOTIS »
noname rašė:Cod5 neblogas, bet mane nervina tas 'artificial intelligence', jei nors kiek nors jo ten yra. single playeriui dar toli iki tobulumo..
MPSnaiper88 rašė: Žaidimas gal ir nieko, gal gali paaiškint, kaip suprast kada tikrai kimba ir kaip žuvį traukt?
autukas rašė:Kad kimba rodo sargelis, o tada jau pakerti su "space" klavišu arba su pele staigiau į viršų, o ištraukia jau už tave.Šiaip tai su kolegom nusprenėm, kad labai tikroviškas žaidimas, kas žvejojat ant ledo pabandykit, patiks.
MPSnaiper88 rašė: O judint meškerę būtina, kad kibtų? Ir kokios vietos perspektyvesnės, ta prasme kur didelę žuvį ištraukt realiau, arti kranto, ar toliau, didesniam gylį? Ir kuris ežeras žuvingiausias?
MPSnaiper88 rašė:Užsikabliavau an Russian fishing 1.6.3 Bent jau man tai pasirodė rimtesnis nei pro pilkki. Masalų galybė, žuvys skirtingos, šert galima, pašarą pačiam reik maišyt Gėris...
cooliukas rašė:o man kazkodel neduoda online lost ir nieko kito kaip tik play as guestgal kas pasakytu ka reik daryt?
baronka rašė:o apskritai sita pro pillki kaip zaist? pasirinkau ta short cup. zvejojau ir pagavau ten apie 10 eseriu, didziausias buvo beveik 300g, tai pagal galutinius rezultatus turejau buti 2-3 vietoj, o man rode, kad mano 0g ir as diskvalifikuotas. kame cia saknys?