REGISTRUOTIS »
Fedia rašė:o,as visai nebloga RPG zaidziu borderlands.tikrai ydomus ir ytraukiantis
Genijus rašė:Vertas buvo savo 12 GB
baronka rašė:Valinskis rašė:visgi geriausia buvo DOOM, DOOM2 ir FINAL DOOM.siaip tu ne visai teisus, borderlands yra Sci-Fi FPS su elementais kazkuo panasiais i RPG Fedia rašė:o,as visai nebloga RPG zaidziu borderlands.tikrai ydomus ir ytraukiantis vienas ta zombiu sala, o tas antras tai ten multiplayer map'as kaip supratau? ar kazkas daugiau?Genijus rašė:Vertas buvo savo 12 GBo pagal mane tai tikrai nevertas tokio "svorio". tie 12gb atspindi tik teksturo kokybe ir kiekybe, o zaidimas ir laaaaaabai trumpas, ir siuzetas tikrai nestebuklingas. o ir perejau gal vidutiniu lygiu ar kazkokiu, tai rode tik 50.6% completion. tai spjoviau, istryniau ir grizau vel prie borderlands
Fedia rašė:taip,multi.as nezaidziau. tik single bandziau. tai 20 lvl uzkeliau toliau labai jau sunku man,
baronka rašė:Fedia rašė:taip,multi.as nezaidziau. tik single bandziau. tai 20 lvl uzkeliau toliau labai jau sunku man, hm... nieko ten sunkaus. vienintelis buvo mad max, ar koks ten bosas kur su masina lakste ir aplink kitos masinos lakste, tai buvo sunkesnis, dvesiau keliskart pas ji:D ir pats paskutinis "vault'o" bosas sunkus, o visa kita kaip semeckes su sniper'iu gliaudziau:) geriausia jo replika koki stambesni nukalus: "so big, so angry, so... DEAD!"
CeRBeR rašė:gal zinot kiki pc graju, kad butu galima susijungt i lan ar seip per interneta, kad butu galima parungtyniaut, koki su lenktynem arba koki kitoki idomu. Ir kad veztu 1.8 ghz