REGISTRUOTIS »
arcius78 rašė:bandziau ir per daemons ir su nero rasyt y kieta diska ir niekaip.galvoju gal windousai7 64b nepaleidzia 32b ar kaskas panasaus.blin is 10 zaidimu paleidziu 1.
jonas_m rašė:ka tik muziejui palaksciau,tik spek vartytis kaip puola
baronka rašė:arcius78 rašė:bandziau ir per daemons ir su nero rasyt y kieta diska ir niekaip.galvoju gal windousai7 64b nepaleidzia 32b ar kaskas panasaus.blin is 10 zaidimu paleidziu 1.nieko ten irasinet nereikia. iso yra disko atvaizdas. ji uzsimauntinam per belekokia virtualaus disko programa, kad ir alkoholi ar per daemon tools(ji populiariausia). tau tada atsiranda, kaip butu idetas tikras diskas i irengini. instaliuoji geima, nucrackini ir losi.as taip viska ir darau kaip parasei ,man vistiek nepasiledzia.gal parsisiunciu zaidimus brokuotus?
arcius78 rašė:as taip viska ir darau kaip parasei ,man vistiek nepasiledzia.gal parsisiunciu zaidimus brokuotus?
baronka rašė:nfs porsche:) geriausias visu laiku lenktynini zaidimas bent jau man:) ir senukai kompai kuo puikiausiai veza, o grafika ir siai dienai dar labai netgi nebloga:)
mariux rašė:as sitam nfs irgi nuostalgija jauciu, tik kad su windows xp pas mane jis nedraugauja
Fedia rašė:http://www.games.lt/g/news.full/19168 stai,laukiamiausias mano hitas,nepazaidus pirmos dalies,antra nieko verta