REGISTRUOTIS »
wilis rašė:Pas tave traukos reguliatorius automatinis,veikia nuo temperatūros.
Genijus rašė:Na as is golfo valytuvu varikliuko ir peles padariau reguliatoriu Gryztamojo temp. kokia noriu nistatau ir palaiko. O jei dregnu malku pasitaiko tai iskart smalu atsiranda. Siaip man dar reikia ismokti su antrinio oro ir traukos sklendemis elgtis. Nes dabar kazkaip malkyciu daugokai sueina Idar ka galit pasakyt apie valymo priemone pvz SADPAL . Man kazkodel jokio ispudzio nepaliko
Rimas54 rašė:Seniau zmones neturejo jokiu milteliu kaminu ar liuftu pravalymui,bet zinojo,kad pakurenus kuri laika drebulinemis malkomis-suodziai ,pridegimai dingdavo.Butent sausu drebuliniu malku dumai sugrauzia suodzius neprasciau uz siulomus brangius miltelius.
powermotors rašė:Gal kas Stropuvos "stebukla" turit :) ? As jau 2 metai kankinuosi, bet niekaip ilgiau 15 valandu jis nedega. Be to vidus nuolat smaluotas, neisdega.
Pinigas rašė:kuo jie skiraisi ? galingumas ir kaina pats supratau,vienas Cerapurcomfort ZSBR16-3A kitas Cerapursmart ZSB14-3C tai kuo skiriasi smart nuo comfort?http://www.e-santechnika.lt/preke/katilai/dujiniai_katilai/kondensacinis_dujinis_katilas/rec_10421?&field0=Junkers,%20Vokietija http://www.e-santechnika.lt/preke/katilai/dujiniai_katilai/kondensacinis_dujinis_katilas/rec_10425?&field0=Junkers,%20Vokietijakaip supratau comfort įmontuotas modernesnis cirkuliacinis siurbliukas? mažiau elektros sąnaudų, dėl ko naudingumo koeficientas vieno katilo 108 kito 109. kažin ar dėl to kaina taip skiriasi? ar dar kas nors. ir dar kondensacinį rekomenduoja kur reikalingos žemesnės temperatūros (šildomos grindys). tačiau pas mane troboje bus puse šildomų grindų puse radiatorių. ar vis tiek mažiau srėbtų dujų kondensacinis?
Lincas25 rašė:powermotors rašė:Gal kas Stropuvos "stebukla" turit :) ? As jau 2 metai kankinuosi, bet niekaip ilgiau 15 valandu jis nedega. Be to vidus nuolat smaluotas, neisdega.kuro sausumas koks?
powermotors rašė:Lincas25 rašė:powermotors rašė:Gal kas Stropuvos "stebukla" turit :) ? As jau 2 metai kankinuosi, bet niekaip ilgiau 15 valandu jis nedega. Be to vidus nuolat smaluotas, neisdega.kuro sausumas koks?nera baisiai sausos malkos, uosis.