REGISTRUOTIS »
Kas nusimanot dujiniuose katiluose? Pas mane tokia bėda- praleidinėja apsauginis vožtuvas- tuo momentu kai užsikuria kaitinti vandenį (pas mane baxi su integruotu boileriu). Net nuo vožtuvo nuvedžiau šlangą į kibirą. Prisipildo kibiras per kokias 3 savaites. Ant vožtuvo rašo, kad turi laikyti 8 barus. Išsiėmiau vožtuvą, pravaliau aktyviais skysčiais, niekas nesikeičia. Ar reiktų keisti vožtuvą, ar kažkokia didesnė bėda pečiuje? Iš anksto dėkingas.
MAno atveju nepadėjo. Reikia ieškoti naujo vožtuvo..
o nebus taip kad ir naujas voztuvas darys ta pati ?Jei teisingai suprantu tas voztuvas dar ir i sistema isleidineja. Jei sistemoj slegis per didelis tada jam nera kur detis ir atsidaro avarinis.. Gal pas tave hidroforas ar dar kazkas ? Citata iš: Audrius 2013.07.29-18:32:02MAno atveju nepadėjo. Reikia ieškoti naujo vožtuvo..
Klausimas:viename taške susijungia indaplovės ir skalbimo mašinos išbėgimas ir eina šlanga iki kanalizacijos. Visi trys šlangų galai vienodi (standartinė skalbenkės gofra), jungiasi per T jungtį.Bėda:iš indaplovės vanduo kartais išbėga ne į kanalizaciją, bet į skalbimo mašiną. Santechnikos skyriuose atbulinių vožtuvų kanalizacijos vamzdynui neturi. Koks galėtų būti sprendimas?