REGISTRUOTIS »
MindaugasMc rašė:Alfa rase kad statistiskai prie pralaimejimo daugiausia prisidejo jasikevicius ir valanciunas :)
jawistas rašė:Užsičiaupk. Eik į krepsinis(.)net ir ten kaltink Songailą. Vėl kartoju, sirgom visi, pergalėm džiaugėmės irgi visi, tai bent iš pagarbos krepšiniui ir rinktinei nebestūgauk, kaltindamas vieną ar kitą žaidėją...
Pinigas rašė: tu rimtai lygini lietuvos dabartinę jų žaidimą su brazilų futbole? net keista, gyvena žmonės iliuzijų pasauliuose, sentimentais buvusių pergalių komandų, tada gali sakyti šokas, sensacija sunku pripažinti kad makedonai geresni nu nieko. rezultatas yra toks koks yra
Pinigas rašė:jawistas rašė:Užsičiaupk. Eik į krepsinis(.)net ir ten kaltink Songailą. Vėl kartoju, sirgom visi, pergalėm džiaugėmės irgi visi, tai bent iš pagarbos krepšiniui ir rinktinei nebestūgauk, kaltindamas vieną ar kitą žaidėją... taikliai bet ir to nemoka perskaityt.
sportbatis rašė:Pinigas rašė:jawistas rašė:Užsičiaupk. Eik į krepsinis(.)net ir ten kaltink Songailą. Vėl kartoju, sirgom visi, pergalėm džiaugėmės irgi visi, tai bent iš pagarbos krepšiniui ir rinktinei nebestūgauk, kaltindamas vieną ar kitą žaidėją... taikliai bet ir to nemoka perskaityt. as klausiu dar karta, kas tu man toks, kad mane tildytum? turiu nuomone - ja issakau.
Pinigas rašė: už makedonus ir už šaunuolį sportbatį.
jawistas rašė:Kas už ką sergat? aš net neapsisprendžiu... Gal už ispanus....