REGISTRUOTIS »
garsas rašė:o tu geriau pasakyk kuo jis tas iphonas blogas? neskaitant baterijos tarnavmo.
sadlave rašė:Gal kas turit detalesni?
zaltys rašė:Kažin ar rasi geresnį už šita žemėlapį.Koks tai yra žemėlapis ir iš kur tokį galimą būtu gauti?Koks jo mastelis ir kelintų metų?
zaltys rašė:Sadlave dėkuju už nuorodą, parsisiunčiau, fantastika
garsas rašė:iphonas ne gps įrenginys o telefonas turintis galimybę parodyti kur esi ar ko ieškai ir nuo taško a iki taško b parodo maršrutą. bet nevedžioja tavęs kaip gps ir jam px tu prieš eismą ar po ženklu lendi. tiesiog yra google mapsas ir location kaip telefonas daigtas puikus. beje yra ir tas trafikas tik deje lietuvoje jis "unavailable in this area". o susipūst softo galima daug bet aš kalbu apie stock. jei reikalinga navigacija tai jis blogas, bet man reikalingas telefonas, internetas kartais nesant namuose, kartais galiu vaikščioti ratais ir nerasti kažkokio adreso. šiandien prireikė emeilo sėdint vmi ir skiriant savo 2%. taip kad kelionėje daigtas puikus su trumpa baterijos tarnavimo trukme ir nemažai nereikalingo š.... tokio kaip orū prognozė ar akcijų birza
zalias7 rašė:Ikiso cia man Nokia n99 ir liepe sukist koki normalesni softa gps, gal kas turit kokia pagydita garmin ar panasiai ?