REGISTRUOTIS »
Povilas rašė:Mano subjektyvi nuomone:Mobilieji telefonai atsirado tikrai neseniai, todel nemanau kad auksto daznio bangu poveikis smegeninems yra pakankamai gerai istirtas. Prisiminkim pvz visiems girdeta pesticida DDT, arba kitaip vadinama dustu. Is pradziu jis buvo zjb,niekam nekenksmingas,pesticidu pramone klestejo. Po kokiu 10-15metu (tiksliai neatsimenu) paaiskejo kad tas DDT pasizymi kancerogeninem savybem (cia taip grubiai paemus,nesismulkinsiu toj chemijoj). Tai visai nenustebciau jeigu po kokiu 10 metu paaisketu kad 2/3 planetos populiacijos galvose išsivystė vezys:)Beja,ilga laika irgi nebuvo moksliniu faktu kad rukymas sukelia vezy, o ir dabar daug kas tuo abejoja. Uztai kokios babkes eina tabako kompanijoms, vien as kasdien beveik uz 5Lt surukau
plikis rašė:KĄ rinktis jei noriu naudotis dviem kortelėm viename aparate. Niekur nerandu kad būtų aktyvuotos dvi vienu metu ir kad būtų TELEFONAS,o ne žaidimų konsolė. Teltonika lyg netinka, bijau jautraus ekrano.KĄ patarsit?
zalias7 rašė:Jooo. .ash galvoju, kaip man to mobilaus atiskratyt o cia zmogus 2korteles, plikis kode ne 4 a ?
plikis rašė:zalias7 rašė:Jooo. .ash galvoju, kaip man to mobilaus atiskratyt o cia zmogus 2korteles, plikis kode ne 4 a ?užtektų ir trijų - bitė, omnitel, tele2. Dabar turiu teledema(Bitės tinklas) ir omnitel
plikis rašė:http://www.ferra.ru/online/phones/74798/page-2/APIE SAMSUNG купил в цифрограде за 14990, только дома понял, что на передачу СМС и исходящую связь активна только одна симка, и для выбора второй симки в качестве активной происходит полная перезагрузка телефона. После Нокии, меню показалось архиглупым и коряво построеным. влюбиться в этот телефон я не смог. поток негатива подытожила неисправность нового аппарата. после полной зарядки от сетевого зу, аппарат перестал включаться, загорается экран и гаснет... труба сдохла.... понес в цифроград - забрали на экспертизу через 20 дней обязаны принять решение о возврате денег/замене аппарата. грустно.... http://chudovo.in/index.php?action=hi_tech&id=90Taip ir neaišku kas geresnis. Bet- D880 Для обеспечения параллельности работы 2х СИМ-карт, используется двухпроцессорное решение ARM9 и ARM7. Tai gal yra ant Lietuvos ausarankių įmontuoti tuos ARM9 į kokį Nokia 6310