Sveiki, noriu ir as pasisakyti...sakot reikia sugrieztinti pneumatinio ginklo isigyjimo tvarka..? Nemanau...pagalvokit ar tai tikrai pades...pas lietuvius yra islikusi tokia nuostata (nekalbu apie visus)...jei kazkas yra uzdrausta ir negalima,tai butinai ir noresis taip daryti...(Pavyzdys...siu metu rugsej pirmoji...uzdrausti alkoholiniai gerimai..kalbejau su keletu zmoniu..sake,kad siaip negertu,bet dabar gers vien is principo..del to kad negalima) Neesu tikras, bet tas pats gali nutikti ir su pneumatiniais ginklais...
Galiu prisipazint...man 17 metu..negalvokit taip- "o,dar vienass nepilnametis,tuoj per langa i praeivius ar dar kur saudys)...Cia viskas nuo zmogaus priklauso...pvz imam kad ir mane...tevas mano medziotojas,aplinkosaugininkas ir kt...gal kas ir pazystat..mama-gydytoja...ir viskas tuo baigiasi...jokiu kvailysciu,jokiu neapgalvotu poelgiu,del ko tektu gailetis...nupirko ir iskart pasake ka daryt ko ne...saudau kazkur metus ir galiu drasiai prisipazint...nebuvau nukreipes vamzdzio i nei viena gyva padara.. ( na ok..buvo name ziurkiu prisiveise,nusoviau dvi,bet cia ne esme)
Dabar apie viena pazystama...nusipirko kazkoki kinieti..(rodos uz 110 lt ar kiek ten) pirma diena ejo varnu saudyt ir dar kazkokio kaimynu suns..sako tipo jam neskauda..pasipurto ir tiek...ar galingesnio negalima padaryt is jo..atreziau,kad tures reikalu su policija,je kazka perdarines (kvailai gal pasieilgiau,bet nenoriu,kad gyvuliuskankintu) va to as ir nesuprantu..tuo labiau kad jam metu visai nera..gal 14..
Taip kad viskas priklauso nuo zmogaus, o ne nuo istatymu...o kad ir bus uzdrausta ar pan..norint galima isigyti bet ka..kiekvienas puikiai zinom,kad turint pinigu ir bazuka galima gaut...
Pavariau as cia..tikiuosi nesusidarysit blogos nuomones apie mane