+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 588
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 522
Total: 522

Autorius Tema: Silumos mokesciai - pasidalinkim nuoskaudomis :-)  (Skaityta 79607 kartus)

Ennio

• Jr. Member
  • **
  • Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
Re: Silumos mokesciai - pasidalinkim nuoskaudomis :-)
« Atsakymas #210 Įrašytas: 2012.10.11-14:40:07 »
tuoj įkals žemės mokesčių "lengvatas" - pabrings ir malkikės...
Mano parašas...

Elastic

• Svečias
« Atsakymas #211 Įrašytas: 2012.10.11-16:49:08 »
Kazkada labai svaigau del nuosavo namo,kiemo ir vejos,zidinio name..taip jau susikloste kad teko apsigyvent 2 k bute.jau susitaikes buvau su mintim kad ziema grausiu cukorius ir gersiu arbata be cukraus.didziausia suma buvo uz vasario menesi,net 130 lt..kambariuose zemiau +21 buna kai atidaryti langai.tai dabar pradejau mastyt,ar tikrai noriu nuosavo namo?rupintis malkom,neuzmirst peciaus suziuret?Jei tik tiek kainuos miesto siluma,tai nuosavo namo nebenoriu  :D

Auris

• Hero Member
  • Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212 Įrašytas: 2012.10.11-17:33:39 »
tai ne tą vietą lygini :) nuosavam rūpesčių daug, bet... pliusų daugiau :) aišku priklauso nuo žmogaus gyvenimo būdo...

Alpha

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3337
  • ZPSC
    • Žiūrėti profilį
    • ZPSC
« Atsakymas #213 Įrašytas: 2012.10.11-18:10:24 »
tai ne tą vietą lygini :) nuosavam rūpesčių daug, bet... pliusų daugiau :) aišku priklauso nuo žmogaus gyvenimo būdo...
o idealiausias variantas  tai butas mieste ir namas uzmiestyje .Bent man  :D
FT2 ▄︻̷̿┻̿═━一
FieldTargetShop.com

Pinigas

• Hero Member
  • Įrašai: 2280
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214 Įrašytas: 2012.10.11-19:33:35 »
gerai nebuvo ir nebus, troba ar inkilas savi pliusai, savi minusai. tik priklauso iš kurios pusės ir kaip paklausi :) bet šildymo sezonas, pas mus, prasidėjo ne į temą... Man reikia pajusti rudenį, kad grįžti, šiltas megztinis, tapkės ir arbatėlė. ir taip vieną dieną nustebina gurguliuojantys akordeonai po langais. o dabar namie kaip buvo 20, o šiandien dar iki 21 prišildė (SAULĖ), o radiatoriai tik drungni, bet tai nereiškia, kad sąskaita nesivynioja. inkilų privilegijos :D
CFX

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215 Įrašytas: 2012.10.11-19:51:56 »
Nu pasakysiu pas mane tai šalta, tai va sprendimas:

O sąskaitų po sausio mėn tai ooooi kaip laukiu.. Vėl verksiu čia i kairę ir dešinę iš kur babkių traukt.
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

J2

• Hero Member
  • Įrašai: 1720
  • nuobodus kaimietis :)
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216 Įrašytas: 2012.10.11-20:27:28 »
Tau pasisekė, Tu vienas iš nedaugelio, kuriam taip :)
Namas prieš butą ? Gyvenau bute, privalumai: naujas namas, erdvi laiptinė, nereikia žaisti su pečiu ir malkomis :), sąskaitos už šildymą tikrai nedidelės.
Minusai: užu sienos girdisi kaip kaimynas "laužia" kaimynką  :D, viskas iki smulkmenų, po to eina į dušą, pykstasi ir t.t. Laiptinėje būdavo dalyvių, kurie pastoviai rūkydavo ir mandagiai su jais susikalbėt neidavo, o nemandagiai...kažkaip kaip ir kaimynai  :(. Pastovios parkavimo problemos, prisižiūrėdavom toookių parkavimo ypatumų, kad vau  :lol:. Jaunimėlis gryžta naktį iš tūso, nu ir tūsinasi visa laiptinė kol kažkam trūksta kantrybė. Tada geriausiu atveju tūse dingsta elektra, blogiausiu atvažiuoja pareigūnai  ;D . Vaiko nėra kur paleisti ganytis, kiemo praktiškai nėra.

Name viskas kitaip, pasileidai šuniuką, vasarą išėjai su triusikais, jokių problemų. Vaikams kiemas didžiulis, veiklos per akis. Pečiaus kurenimas žiemą man daugiau atrakcija, nei pareiga :).  Su mašina atvažiuoji iš darbo, numetei belekur ir eini namo :).
Minusai tokie, kad bent man viską spėti gan sunku, tai žolė užaugo, tai stogas kapsėti pradėjo, tai kaminą išvalyt, tai tas, tai anas.

Susumavus visus už ir prieš į butą tikrai ne :)
Plastiko (PP) virinimas, nestandartiniai gaminiai.
www.tomika.lt
860612293

DeividoX

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217 Įrašytas: 2012.10.11-20:33:04 »
Nu pasakysiu pas mane tai šalta, tai va sprendimas:

O sąskaitų po sausio mėn tai ooooi kaip laukiu.. Vėl verksiu čia i kairę ir dešinę iš kur babkių traukt.

Zvakes geriau  ;), tik pries miega pravedint reikia.
Ir kodėl taikliausias šuvis būna "nutrauktas" :)
FWB 300s, optikėlė NS N 8-32X60

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218 Įrašytas: 2012.10.11-20:47:22 »
Kazkada labai svaigau del nuosavo namo,kiemo ir vejos,zidinio name..taip jau susikloste kad teko apsigyvent 2 k bute.jau susitaikes buvau su mintim kad ziema grausiu cukorius ir gersiu arbata be cukraus.didziausia suma buvo uz vasario menesi,net 130 lt..kambariuose zemiau +21 buna kai atidaryti langai.tai dabar pradejau mastyt,ar tikrai noriu nuosavo namo?rupintis malkom,neuzmirst peciaus suziuret?Jei tik tiek kainuos miesto siluma,tai nuosavo namo nebenoriu  :D

Namas tai gyvenimo budas :)

Jei jis tau netinka tai ir neik, as turiu drauga, pas kuri zmona rozetes ir kranus remontuoja, tai jis net nezada i nama keltis :)

Bet yra vienas BET, nesutikau nei vieno zmogaus kuris pagyvenes name, noretu i buta.

Pinigas

• Hero Member
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219 Įrašytas: 2012.10.11-21:11:00 »
namas tikrai gyvenimo būdas, hobis ir panašiai :)  statau jau 4 metai... visą gyvenimą bute pragyvenęs. troboje pabaigos nebūna. bute kai neįsitenki pradedi sodoninkausti ir panašiai.arba užtrenki duris ir nematai nieko aplink, name taip nebūna. bet ten postringauti, kad namas ar butas yra privilegija tai yra  :clap:  yra ir butų puikių su kaimynais puikiais, yra ir namų kur gali jautis kaip bute. nuo šeimininkų priklauso.
CFX

Elastic

• Svečias
« Atsakymas #220 Įrašytas: 2012.10.12-09:33:39 »
Zalias,sutikai tu toki zmogu  ;D-mane.21 metus pragyvenau nuosavoj troboj ir dar mieste.nebuciau i provincija is sostines pabeges,tai tebegyvenciau ten pat ir nekiltu jokiu minciu apie inkila.turbut esu per didelis tinginys,kad gryztu is darbo,inlendu saldytuvan ko nors kramtomo ir tiesiai lovon.dabar didziausia stresa kelia tv pultelio nebuvimas kur jam priklauso.
 sutinku su tuo,kad nuosava troba yra gyvenimo budas.man jau nesigaus su triusikais ir buteliuku atkimsto alaus po kiema uliot.bent jau kaimynais nesiskundziu,o ir siaip laiptineje beveik vien senjorai gyvena.po manim ofisas,virs manes lyg ir jauna seima gyvena.is abieju sonu darbo kolegos,tie tai paost megejai,bet tfu tfu tfu dar nei garso negirdejau.kai man ispuole tokios  :-\salygos,tai ir nebenoriu nuosavon trobon gryst.aisku,su masinos parkavimu bedu buvo ir bus,bet kitoj gatves pusej didziule apsviesta maximos aikstele,poliklinika uz 500 m,iki darbo pestute 7 minutes,iki ezero 3 minutes ir dar pakeliui norfa kur zveju reikmem ir alum prekiauja.mane tokios gyvenimo salygos labai patenkina.bent jau kol kas,bet kas ten zino?niekada nesakyk niekada.

zalias7

• Administrator
  • Hero Member
  • Įrašai: 2620
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221 Įrašytas: 2012.10.13-19:53:52 »
Nu jo visad gyvenime buna pirmas kartas  ;D

jhonis

• Hero Member
  • Įrašai: 1155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222 Įrašytas: 2012.10.18-18:49:51 »
gal kam teko apturėt panašią problemą :o
Nesu labai pavyzdingas mokėtojas už komunalines paslaugas, nes dažniausiai moku mokesčius už butą karta per 2 mėnesius arba prisimenu pirmomis mėnesio dienomis, kad nepadariau pavedimo. Ne dėl to, kad negaliu, o dėlto, kad tingiu ir nekenčiu daryti pavedimų(visur kur įmanoma esu sudaręs tiesioginį debetą nuo sąskaitos).
Man tas nepavyzdingumas sekėsi gan neblogai, kol iš Ab Kauno energija negavau sąskaitos kurioje buvo nurodyta, kad laiku nedeklaravau karšto vandens skaitiklio parodymų ir jie man paskaičiavo ~200lt sumą pagal deklaruotų 4 asmenų teorinį karšto vandens suvartojimą, nors aš pagal realius skaitliuko parodymus vėluodamas sumokėjau ~150lt. Nepaisant to šio mėnesio sąskaitoje jau tie ~200lt įvardinami, kaip skola ir gražus prierašas, kad jei per 30d. nesumokėsiu, arba neužginčysiu atiduos skolų išieškojimo bendrovei. Pagal elementarią logiką jie man siūlo susimokėti daugiau nei dvigubai už man suteiktą paslaugą...
Gal kam teko susidurti su tokia problema? Kaip kovojot?  :ninja:  Verta su jais derėtis ir rašinėti nusiskundimus ar nueit pasitart pas vartotojų teises ginančia tarnybą? :)
Nesu piktas žmogus ir pilnai suvokiu, kad pikto vaidinimas prieš prie langelio sėdinčią Kauno energijos darbuotoją šios problemos neišspręs , todėl laukiu protingų patarimų  :super: .  :)
crosman powermaster 66 baikal МР-512 s&w m&p qb79

Pinigas

• Hero Member
  • Gerai nebuvo ir nebus
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223 Įrašytas: 2012.10.18-18:59:14 »
man buvo, situacija analogiška  :) vasara pamiršau sąskaitas, priežastis kaip tavo. užteko paskambinti, darbuotojos, tą sumą užmetė ant skaitliuko rodmenų. žodžiu tingėjimas gaunasi, kad pasidarai permoką. tai va :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012.10.18-19:00:56 sukūrė Pinigas »
CFX

jawistas

• Hero Member
  • Įrašai: 1670
  • Klaipėda/Kaunas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224 Įrašytas: 2012.10.18-20:15:40 »
Taigi nieko blogo kad į priekį susimokėsi, sekantį mėnesį vėl rašysi faktinius skaitliuko parodymus ir kiek ten reiks mokėt jie jau patys pasiskaičiuos. Ar jie tau kaip kokią baudą įvarė? Ten vienam žmogui kažkiek m3, jie taip padarė nes "nežinojo" kiek tu išnaudojai. Tiesiog gausis permoka ir tiek..
Login: jawistas
Password: satsiwaj
Sunku nepamėgint?
Iž38

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus