REGISTRUOTIS »
visai nebutina ta stotele, jei tuo istisai neuzsiimineji. greiciau reikia skirtingu galiuku prisidaryt.asmeniskai stotele naudoju tik kai reikia pakelt temperatura o ne mazint. greiciau ji pas mane ne temperaturai reguliuot o kad 220 negaut ten kur nereikia. nemokant lituot su normaliu lituokliu su stotele gali but tik daugiau vargo. tiesa su per zema temperatura ir mazo galingumo lituokliu irgi nepalituosi. lydmetali su fliusu lydisis, o kai dar reiks detale ikaitint ir pasibaigs litavimas.
Aš čia užvakar garso daznio reguliatoriu perlitav"inėjau" , tai iš dvieju rusiškų paajalnikų pasirinkau patrauklesni, nu mazesne galune, tai vargau vargau tikrai beviltiškai ten viskas vyko, tiesiog spaudi cina jau is jegos laikai ~30-40s ir neisilydo jei didesnis gabalas. Nu sakau imam tą kitą rimtesni pajuokli. Tai jis tokia mazojo pirsto dydzio galune pasmailinta, medine rankena, ir VOS VOS palietus lydmetali jau jis tryksta iskarto tiesiog viskas vyksta ~0,5s greiciu, tik prilietei - blynas. tada supratau - rimtas įrankis turi daug įtakos. bet kad pati lituojama pavirsiu kaitint tai kaitinu, kitaip nubege lydmetalis ir viskas. Įkaitinu gerai kontaktus tada tiesiog sukisi laidus i vidu ir tiek. Bent jau man taip pavyko geriausiai
Su kuo geriausia lituoklio gala valyt? dabar valau y popieriu,bet ytariu nera pats geriausias sprendimas?