REGISTRUOTIS »
o valdiklio pusej pull-upai neijungti ? abiejuose galuose nebutina juos ijungt - ant synos uztenka 1 komplekto.
Atknisai aga i avili, siaip veikia ir naturoj jau nuo kovo menesio . Tik, kadangi mano krutas testeris matavo tik iki 20mA tai pasitikejau teorinem sunaudojimo reiksmem. Tai dabar naudoja 2.8mA . Reikia pamazint ir zinau kaip, laukiu daliu. Ir dar (gal kam pades) ilga laika prasiknisau del kinieciu , nupirkau 50vnt. LP2950 , o pasirodo jie "nieko neveikdami" ima 1.3mA, kai pagal datashita turi 100mikro amperu. Matyt uzrasus uzdejo ant ko kito kinietis .Tada paprastesnis klausimas yra rtc ds3231 i2c protokolas sda, scl kojos prie + pajunktos 4.7k varza. Per jas man nuteka 1mA. Gal kokiu kitu sprendimo budu ? Atjunkt negaliu zadina mk. Vienitelis variantas kuri dabar matau, migdyt mk pagal vidini taimeri (pabega kelias sekundes, bet su rtc pakoreguociau ), atsikelus junkt rtc ir tikrintis laika, bet kazkaip neestetiska
/.../ i2c protokolas sda, scl kojos prie + pajunktos 4.7k varza. Per jas man nuteka 1mA. Gal kokiu kitu sprendimo budu ? Atjunkt negaliu zadina mk. /.../