REGISTRUOTIS »
mahelad rašė:... "Jums su tualetiniu polieriumi? Ne aciu, duokit geriau su ofisiniu uz 10 lt :) "
mahelad rašė:Dumai + vanduo = rugstys. Pelenai + vanduo = sharmai.Ko daugiau bus dumuose, tokia reakcija ir grauz kaljana, arba Jusu plaucius.
pyfpafz rašė:Visą komplektaciją su tiuningais ir kitais reikmenim užsisakiau iš www.kaljanai.ltDaba bereik tik idomesnių tabakų pasiieškot.
Evaldas rašė:pyfpafz rašė:Visą komplektaciją su tiuningais ir kitais reikmenim užsisakiau iš www.kaljanai.ltDaba bereik tik idomesnių tabakų pasiieškot.Vienintelis normalus skonis ir kvapas yra vysniu tabako. Visi kiti yra tiesiog nevykes bandymas atkartoti kazka (bananus, obuolius, arbuzus etc.) BEto i kaljano kolba gali isimesti ledo kubeliu, kuo saltesnis dumas tuo maloniau. Bei galima papildomai lengvai suvilgyti tabaka vandeniu, idejus i karunele (daugiau dregmes, daugiau dumu, ilgiau smilksta)
pyfpafz rašė:Evaldas rašė:pyfpafz rašė:Visą komplektaciją su tiuningais ir kitais reikmenim užsisakiau iš www.kaljanai.ltDaba bereik tik idomesnių tabakų pasiieškot.Vienintelis normalus skonis ir kvapas yra vysniu tabako. Visi kiti yra tiesiog nevykes bandymas atkartoti kazka (bananus, obuolius, arbuzus etc.) BEto i kaljano kolba gali isimesti ledo kubeliu, kuo saltesnis dumas tuo maloniau. Bei galima papildomai lengvai suvilgyti tabaka vandeniu, idejus i karunele (daugiau dregmes, daugiau dumu, ilgiau smilksta) Dėl ledukų bajerį žinau, dar galima su skysčiais žaisti, bet aš nenoriu.Jei tabakas būna padžiūvęs yra spec esencijos suvilgymui.Man patinka braškių tabakas, melioninis, arbūžų.Dabar žiūrinėjuosi gerų tabakų, nes turiu iš senų laikų tik braškinį net nepraimtą kurį kažkada parsivežiau iš Egipto.Išbandęs pakomentuosiu kada prie progos smulkiau.
Evaldas rašė:pyfpafz rašė:Evaldas rašė:pyfpafz rašė:Visą komplektaciją su tiuningais ir kitais reikmenim užsisakiau iš www.kaljanai.ltDaba bereik tik idomesnių tabakų pasiieškot.Vienintelis normalus skonis ir kvapas yra vysniu tabako. Visi kiti yra tiesiog nevykes bandymas atkartoti kazka (bananus, obuolius, arbuzus etc.) BEto i kaljano kolba gali isimesti ledo kubeliu, kuo saltesnis dumas tuo maloniau. Bei galima papildomai lengvai suvilgyti tabaka vandeniu, idejus i karunele (daugiau dregmes, daugiau dumu, ilgiau smilksta) Dėl ledukų bajerį žinau, dar galima su skysčiais žaisti, bet aš nenoriu.Jei tabakas būna padžiūvęs yra spec esencijos suvilgymui.Man patinka braškių tabakas, melioninis, arbūžų.Dabar žiūrinėjuosi gerų tabakų, nes turiu iš senų laikų tik braškinį net nepraimtą kurį kažkada parsivežiau iš Egipto.Išbandęs pakomentuosiu kada prie progos smulkiau.Man asmeniskai braskes, arbuzai, melionai - tai tiesiog muilo skonis, net atskirt negaliu. Jokiu skysciu (alkoholio ar pns.) i kolba nepilu, tik svaru salta vandeni.O vandeniu as vilgau ne todel, kad sudziuves tabakas, bet todel kad dumija geriau - man patinka didelis didelis dumu kamuolis. Jei rasi tikrai geru tabaku, kazka geriau uz tuos iprastus, pranesk P.S. as nerukantis (cigareciu) Bet leidziu sau kartais sugriesyt su draugais prie kolbos susedus P.S. tema reiktu pervadint "Rukymas ir (jo) alternatyvos", bo jau nusimeditavom (kas tikriausiai galima meditacijuose)