+- +-

Nuorodos

+-Narystė

Welcome, Guest.
Please login or register.

Forgot your password?

Varžybos

REGISTRUOTIS 
»

+-Statistika

Members
Total Members: 1370
Latest: pppp
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 182723
Total Topics: 5409
Most Online Today: 588
Most Online Ever: 4153
(2026.04.23-01:47:18)
Users Online
Members: 0
Guests: 521
Total: 521

Autorius Tema: Renkuosi TV  (Skaityta 343082 kartus)

berazumijus

• Hero Member
  • Įrašai: 10272
  • Me
    • Žiūrėti profilį
Ats: Renkuosi TV
« Atsakymas #75 Įrašytas: 2010.12.18-00:35:22 »
rado ka nusipirkt .. philips ... patart konkreciai neturiu ka. reikia ieskot softo atnaujinimo. ji irasai i paprasta usb rakciuka ikisi ir su distanciniu surenki tam tikra knopkiu kombinacija. ir atsinaujija softas. o poto kaip dievas duos. kol telikuose dirbau tai is sugedusiu dvd tokius sposus darydavau ... buvo 1 karta kad is panasonico padariau samsunga :) bet visa tai is neturejimo kas veikt. pries perkant bent jau norimas funkcijas reikia dar parduotuvej patikrint. nedadelku praktiskai pilna. ir ne del to kad nepalaikytu procesorius, o softas nedarasytas.
p.s. as teliku remontais neuzsiimu, taip kad esme zinot neuztenka. yra toks pusiau anekdotas - va sako pajungiau telika prie kompo. sugedusi. o ten programa klausia ar remontuoti ? pasirinkimai 2 yes arba no :)
asmeniskai as atgal i dantis ikisciau toki daikta pardavejui arba garantiniam. aisku praverstu paskaityt instrukcija ka jis sugeba. gal ten ir nenumatytos jokios multimedijos. beto jei diktas naujas tai as jau nebezinau ka ir sakyt ... kiek galim apie tas 14 dienu kartot ?
mano nuomone yra asmenine ir ji gali but neteisinga

rycka

• Orinukas
  • Hero Member
  • *
  • Įrašai: 794
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76 Įrašytas: 2010.12.18-11:21:49 »
televizorius pas mane jau daugiau kaip du metai ir as gi rasiau,kad man ta multimedija beveik nereikalinga,nes filmui pasileist turiu kelis variantus.va tik siaip idomu buvo.kas liecia(rado ka nusipirkt..philips)tai jei reiketu siai dienai televizoriaus tai ieskociau tokio pacio,nes sis televizorius is dvieju daliu,pats ekranas plonas kabo prgludes ant sienos o valdymo blokas atskirai labai patogu viska pajungti dvd ir t.t. o kai pamaciau samsunga plona o pajungimus skarto is nugaros per kuriuos jei kabinsi telika ant sienos tai atitraukt turesi nemazai ir dar laidai kabos:lol: ir kas is to plonumo.  [strike][/strike]    p.s. sprendziant is to kad kas trecia zinute apie televizorius tamstos berazumijaus,tai susidare nuomone kad jus kazkokstai televizoriu GURU bet eilini karta isitikinau kad tai tik tusti plepalai:)[strike][/strike]
Steyr LG 100 FT+NSD 10-50x60
Anschütz LG 380+VO Sagittarius 10-40x56

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77 Įrašytas: 2010.12.19-09:29:36 »
na nezinau ka cia ir atsakyt ... per rankas yra praeja koks 20 modeliu. tame tarpe ir nauju. ir pilnai sutinku, kad kai kurios konstrukcijos buna paprasciausiai nelogiskos ir netechnologiskos. vidus ir isore tai skirtingi dalykai. ta pati plokste eina i tuos pacius modelius. bet va jei konstrukcija niekam tikus tai aisku ka bus problema ar scarta pajungt ar hdmi.
reiktu dar nepamirst 1 dalyko kaip dv pultelis. su laiku aisku uzsimanysi universalaus kuris tinka viskam. o cia gali but vel problema. philipsas tuo atveju maziausiai problematiskas. o turejau ir nauja 100hz dideli telika ir dvd ne viena. nei 1 universalus pultelis netiko. apie "apmokomus" pultelius zinau. visu pirma kaina gana didele o ir reikia turet originalu pulteli. o paprastai buna kad nebeveikia. dar tesiant tema apie philipsus. kazkodel per 6 metus darbo technologu tv fabrike nei karto nebuvau sutikes philips procerosiaus naujam modelyj. tik senienose ju pilna. tiesa ju remontas gana paprastas. o siaip kad labai nenusisneket tai uztenka nueit i artimiausia teliku remonto kontora ir ten su meistrais pasisneket. arba susirast garantinio aptarnavimo firma. pries perkant dar del garantijos reikia pasidomet kur artimiausias atstovas. gali but toks variantas kad garantinis tame paciam mieste. viskas ok. bet dirba 2 zmones ir tik tiek kad surenka neveikiancius ir siuncia kur i lenkija ar ispanija. tokiu atveju be teliko gali ir pusmeti prabut. tauro gamybos telika garantinis remontavo 2 menesius. labai slidus reikalas ta buitine technika. beto pirkt reikia ne kazkokiam dideliam technobalagane o mazoj firmelej kuri dirba bent 5 metus.

Genijus

• Hero Member
  • Įrašai: 2278
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78 Įrašytas: 2010.12.19-12:31:06 »
Ar kas esat linde i tokiu garsiu gamintoju vidu ? Gal pries 20 metu . Sony telike viduje buvo viskas sony. Pradedant nuo kineskopu baigiant kondereis ir tt. Dabar net rimtose parduotuvese apie sony nieko gero nebepasako. Taip kad vien uzrasu ant dezes nepasitikeciau. Ar svarbiau yra ne kaip jis rodo, o kas ant jo parasyta ? ;)
Gamo STUTZEN+Iz-38c+QB78+FWB150

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79 Įrašytas: 2010.12.19-12:41:51 »
as apie ta pati ir sneku. tam paciam sony panasonic ar dar kazkur viduj bus tas pats mst firmos procesorius. pries 20 metu sutinku ka buvo visai kitaip. o dabad tik lipdukai skirias. zinot kiek pasaulyj yra lcd paneliu gamintoju ? neatspejot tik 3. visi kiti tik perpardavineja. vistik pasikartosiu ir patarciau rinkitis kazka is samsungo. na kazkaip nera teke susidurt su baisiu broku. sony kazkaip irgi vienas telikas visai patiko. bet buvo kuriozas - su tuo paciu pulteliu valdes seltekos dvb tiuneris ir telikas. dabar spekit is 1 karto koks procesorius abiejuose ? tas pats. niekas net nesilaiko standartu priimtu. technika visa nauja. tai kol zmogeliui isaiskinau ka negalima tam tikru knopkiu spaudyt jei ziuri telika. ir ko nespaudyt kai ziuri dvd. vien hdmi - ciudas tikras. na bus tau ant dezes parasyta kad ir dvd ir telikas tai palaiko. ilgai vargsi kol tai suderinsi. gali but ir pasiseks is 1 karto. bet jei nepasiseks ir pats apie tai nieko neismanai tai ...

grandis

• Hero Member
  • Įrašai: 3637
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80 Įrašytas: 2010.12.19-13:33:49 »
na jau kas liečia HDMI tai polna nesamone pasakei, dar neteko taip jungt kad nerodytu ar nebutu garso
Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81 Įrašytas: 2010.12.19-13:50:49 »
nesakau ka tai masinis reiskinys. bet pasitaiko. bent jau fabrike budavo kasdienybe. vienas dvd isvis nesusisneka su teliku, kitas su visais susisneka. ir kiek yra buve atveju kad konvejeris del to stovedavo. tiesiog neveikia ir tiek. o as kaip ir atsakingas budavau uz tokius sposus. paimi i kontroles darbo vieta kita dvd ir viskas veikia. ir spek dabar kas kaltas - ar teliko softas ar dvd ?

grandis

• Hero Member
  • Įrašai: 3637
  • Aš čia ne prie ko
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82 Įrašytas: 2010.12.19-14:00:17 »
tu nešnekėk kas fabrike darosi, pofik visiems, kas pro kontrole nepraeina , mes galutiniai vartotojai, ir man visai vienodai rodo kiek iš atmelo procesoriu broko buna, ar dar koks debilas nuo plokštės pamiršo kauke nuimt ir paskui kažkas neprisilituoja, mum svarbu parsinešiau namo padėjau sukišau laidus ir džiaugiuosiu vaizdu ar garsu,
aš juk nerėkiu, kad pas mane bokse vien BMW remonte, ir tai pati šudiniause mašina  
Jai nepasidarysi pats, už tave niekas nepadarys, o jai padarys tai suchaltūrins ....
"grandis"

DeividoX

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3294
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83 Įrašytas: 2010.12.19-16:47:30 »
Zmonos sesers vyras pasiime sita modeliuka:
http://alphashop.lt/samsung/480-samsung-ue40c6620-led-televizorius.html
Man patiko tas kad pajungem 2.5' isorini, o vidui irasem tikra HD klipa 4Gb apie 10min. jokiu stbdymu rodo puikiai, interfeisas paprastas:beer:
Ir kodėl taikliausias šuvis būna "nutrauktas" :)
FWB 300s, optikėlė NS N 8-32X60

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84 Įrašytas: 2010.12.19-19:14:57 »
ka ir jau turbut 4 karta paminesiu - samsungai kolkas islaike gera kokybe. kas del led irgi buvo mineta. paprastai tai reklaminis eilinis triukas. pati matrica lcd o pasvietimas led. ir to net saziningiausias pardavejas nepasakys kaip is tikruju yra. isikando dabar visi ta led kaip ir vietoj parduotuviu pasidare isparduotuves. sony telika su led matrica esu mates gal pries kokius 2 metus. viso teliko storis na gal kokie 4mm. istrizaine bijau sumeluot bet apie 17". eksperimentinis modelis skirtas parodai buvo. nemanu kad per tiek laiko atsirado 80" led matricos uz padoria kaina. nesivalkiojau per pardas savo kaime kad toki rast, bet itariu toki net dideliai pardai lentynoj neapsimoka laikyt.

airsurfas

• Sr. Member
  • Įrašai: 290
  • eksperimentatorius
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85 Įrašytas: 2010.12.20-16:39:48 »
Įsiterpsiu,čia gal apie OLED kalbat?
Nušauk bebrą- išsaugosi medį....&&

Genijus

• Hero Member
  • Įrašai: 2278
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86 Įrašytas: 2010.12.20-19:48:03 »

Citata
airsurfas rašė:
Įsiterpsiu,čia gal apie OLED kalbat?

Dar ne ;D
Beje pagalvojau kad oled ekranus matom vos ne kasdien :azn: Renginiu metu naudojami ekranai argi ne is led'u ? ;D
Gamo STUTZEN+Iz-38c+QB78+FWB150

berazumijus

• Hero Member
  • Me
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87 Įrašytas: 2010.12.20-22:39:00 »
taip renginiu metu tikros led matricos naudojamos. tik rezoliucija gana maza o apie kainas ne nezinau, bet turbut buta pardaves neipirkciau :)

Alpha

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Įrašai: 3337
  • ZPSC
    • Žiūrėti profilį
    • ZPSC
« Atsakymas #88 Įrašytas: 2011.01.28-09:04:16 »
3D be akiniu.
http://www.youtube.com/watch?v=Uef17zOCDb8

ideja idomi, tik ar akiu voku ramenys neuzsipompuos per ilgesni laika?:question:
FT2 ▄︻̷̿┻̿═━一
FieldTargetShop.com

mahelad

• Hero Member
  • Įrašai: 658
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89 Įrašytas: 2011.01.28-09:18:13 »
Idomu po tokio 3D ar nekils probremos su sveikata.
CZ Slavia 631, QB-78 perdaromas i PCP, Dar vienas QB-78 su Slexo buoze. MP-651.

+-Naujausi įrašai

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. VII-as etapas by SergoT
2026.10.08-15:47:01

Lietuvos FT ir LFTSA HFT čempionato 2026m. 6-as etapas (9.27, sezono uzdarymas) by Lii
2026.09.28-08:20:29

FWB 300S.Parduotas by Mariaks
2026.09.22-18:34:47

Pneumatinis CZ su optika ZOS 10-40 ir balionais by liova
2026.09.22-13:41:07

gamo hunter440 by liova
2026.09.17-16:55:35

saudymas viesose vietose, sodybose, miske ir pan. by Klisas
2026.09.14-15:04:47

Vector Optics Raptor 4-14x50E by Kvazimodaz
2026.09.13-19:38:42

Optinis taikiklis Vector Optics Hugo 4-16x44gt Sfp (150e) by 3ligijus