REGISTRUOTIS »
powermotors rašė:wviddas rašė:powermotors rašė:Pinigas prasymu idedu foto :)http://img709.imageshack.us/i/atvaizd0588.jpg/cia dar be stogo "Kortu namelio" konstrukcija jei be komplimentu.Laikys kol laikys,kai nelaikys-sugrius be perspejimo ir visiskai.nu netgi labai nesutinku Tokiu atveju tas pats karkasinis turi buti kortu nameliu, bet juk taip nera. O cia sienos gausis minimum 0,5m + pabandyk kada atsistoti ant presuotu siaudu kitkos (rysulio), jis nesugniuzta ne per centimetra !Suprantu, kad geriausias namas murinis su 20cm polistirolu is isores ir t.t. :), bet man toks variantas netinka, nes jis tradicinis ir niekuo neidomus. O cia issukis sau paciam ir be to gaunu labai silta pastata.
wviddas rašė:Tavo tas "nu netgi labai nesutinku"...man dzin-25 metai statybose ir dabar ne Lietuvoj dirbu-Norvegijoj.
wviddas rašė:Reikia but pasiputusiu asilu,kad viska ismanyt ir didziuotis savo diplomais.90-iais ,kai ivede lita daug zmoniu metesi i statybas ,kad galetu is algos gyvent zmoniskai,daug inzinieriu taip pat.Tad nereikia sprest apie intelekta is statybininko darbo rubu.O tavo aplinkosaugininko diplomai,kalbant apie statybas ,man irgi sukeltu sypsena ir nedirbtine.
pyfpafz rašė:Kur kreiptis Vilniuje norint gauti leidimą išgriauti bute sieną ir kiek tas procesas trunka?Siena nėra nešanti.