REGISTRUOTIS »
Citata iš: NerijusMi 2013.11.13-13:51:12Kleiberit pur 501. Vilniuje galiu švirkšta suvairuot, o šiaip bonkė 30 litu. Poliuretaniniai, putoja - puikūs klijai.o kalipedoje kur galima butu isigyt? o poliuretaniniai kaip suprast putoja?ir ar jie netirbdo putodami?
Kleiberit pur 501. Vilniuje galiu švirkšta suvairuot, o šiaip bonkė 30 litu. Poliuretaniniai, putoja - puikūs klijai.
Citata iš: MARKO 2013.11.13-13:55:42Citata iš: NerijusMi 2013.11.13-13:51:12Kleiberit pur 501. Vilniuje galiu švirkšta suvairuot, o šiaip bonkė 30 litu. Poliuretaniniai, putoja - puikūs klijai.o kalipedoje kur galima butu isigyt? o poliuretaniniai kaip suprast putoja?ir ar jie netirbdo putodami?Ermitaže (jeigu toks yra), gal Senukuose.Statybinių medžiagų parduotuvėse.Yra ir propeleris.lt - paštu siunčia.Putoja nuo drėgmės ore, kontroliuojamai.Putos netirpina, žinau. Pats esu daug daug kvadratų putos suklijavęs su šiuo reikalu.
mano patirtis su "Den Braven" montagefix-ps poliuretaniniais klijais, tai jie sudu sudas, jie stingstant virsta i kazkokia mase panase i kreida, kuri trupa kaip smelis, kas per sudas tie poliuretaniniai klijai, suklijavau du gabalelius polisterolio pabandymui, ir ka jus manot, po 12 val. atplesiau juos lyg jie butu sulipinti su plastelinu , mokejau uz 300ml 11lt.
Citata iš: MARKO 2013.11.15-02:56:10mano patirtis su "Den Braven" montagefix-ps poliuretaniniais klijais, tai jie sudu sudas, jie stingstant virsta i kazkokia mase panase i kreida, kuri trupa kaip smelis, kas per sudas tie poliuretaniniai klijai, suklijavau du gabalelius polisterolio pabandymui, ir ka jus manot, po 12 val. atplesiau juos lyg jie butu sulipinti su plastelinu , mokejau uz 300ml 11lt. Čia apie tą mano minėtą kleiberitą, ar šiaip kokius kitokius klijus?Bandei kleiberitą?
Nesutvarkys negaus pinigu.Gal dar kokiu patarimu,kaip patikryti ar gerai ideti,ika atkreipti demesi?
Citata iš: NerijusMi 2013.11.15-08:18:07Citata iš: MARKO 2013.11.15-02:56:10mano patirtis su "Den Braven" montagefix-ps poliuretaniniais klijais, tai jie sudu sudas, jie stingstant virsta i kazkokia mase panase i kreida, kuri trupa kaip smelis, kas per sudas tie poliuretaniniai klijai, suklijavau du gabalelius polisterolio pabandymui, ir ka jus manot, po 12 val. atplesiau juos lyg jie butu sulipinti su plastelinu , mokejau uz 300ml 11lt. Čia apie tą mano minėtą kleiberitą, ar šiaip kokius kitokius klijus?Bandei kleiberitą?kleiberito nebandziau ,kaina labai jau kandziojasi (52lt), cia kitus klijus isbandziau poliuretaninius
gal kas gali papasakot kaip taupiau laminatą sudėt? kambarys 4.55m x 2.99m laminatas - 1.285m x 0.192m noriu delioti išilgai kambario. kaip patarumėt kad vienodais prasikeitimais ir kuo mažiau atliekų? ačiū