REGISTRUOTIS »
GDR rašė:sveiki susirgo ir mano autoturiu opel vectra dizeliuka 2.0 dti 74kw.problema tokia ilgiau pastovejus uzsiveda padirba 4 sekundes ir gesta tada uzvest labai sunku toks jausmas,kad kuras i baka nuteka bet pakeiciau filtra uzdejau atbulini voztuveli ir nieko tas pats gal kas susidure su tokia beda nes meistru nerandu geru aciu uz atsakymus.
DeividoX rašė:GDR rašė:sveiki susirgo ir mano autoturiu opel vectra dizeliuka 2.0 dti 74kw.problema tokia ilgiau pastovejus uzsiveda padirba 4 sekundes ir gesta tada uzvest labai sunku toks jausmas,kad kuras i baka nuteka bet pakeiciau filtra uzdejau atbulini voztuveli ir nieko tas pats gal kas susidure su tokia beda nes meistru nerandu geru aciu uz atsakymus.Kuriu metu pas tave? Pas mane ta pati problema, noriu pabandyt pastyt rankine gumine pompa kurios vidui atbulinis voztuvas, jei neuzsikursiu tai pripumpuosiu ranka , mano spejimas kad per laika gryzta kuras i baka, statyk nosim zemiau ir viskas bus gerai
grandis rašė:Speju kad ten comonreil sistema tik ar zemo slegio siurblys elektrinis ar mexaninis
Genijus rašė:Kai simptomas pasireiks pabandyk bako kamsti atsukti Gal kazka keitei prie tai ? Kuro filtrai brokuoti pasitaiko. Gal per sniegus kuro vamzdelis pasizeide.Ps Gal kas klaipedos pusej uzsiima auto detalemis. Reikia bulkai poros detaliu. I turgu tingiu vaziuot.