REGISTRUOTIS »
berazumijus rašė:na jei sneket apie masinu kokybe, tai apsistociau ties vokiska kokybe. vw ir audi tai jau tikrai ir paprastai padaryta ir neuzmusama. na japoniskos praktiskai visos irgi tvarkingai padarytos, kol nesubyra elektronika. o jei subyra, tai ilgai vargsi. bet kol subyres ...su prancuzais ne vienas mano kieme ir bendradarbis ir draugas ir as pats esu varges nemazai.
zvalgas rašė:mb buvo neuzmusami seni modeliai, is naujesniu tik pavadinimas liko, islengvino isforsavo ir sudas gavos varztai pratysta pagrindiniu kaklu ir padelis prisitrina ir pakeitus pagrindinius indeklus velenas nesisuka, toki MB i savaite tikrai po viena taisom. Teko ir nauju vw matyt irgi prisiforsavo po kazkiek laiko keiks ir juos
MtR rašė:Geriausia masina yra ta, kuri neubyta, kuri limpa tau prie dusios... Prancuzas/vokietis/japonas... Px...
Andrius911 rašė:berazumijus rašė:na jei sneket apie masinu kokybe, tai apsistociau ties vokiska kokybe. vw ir audi tai jau tikrai ir paprastai padaryta ir neuzmusama. na japoniskos praktiskai visos irgi tvarkingai padarytos, kol nesubyra elektronika. o jei subyra, tai ilgai vargsi. bet kol subyres ...su prancuzais ne vienas mano kieme ir bendradarbis ir draugas ir as pats esu varges nemazai.Dar MB uzmirsai paminet , bet cia turbut ir taip visiem aisku kad cia masinu etalonas