REGISTRUOTIS »
brycka rašė:Blyn pries valanda i mano guoli ivaziavoaikstelej tik pastaciau,girdziu signalizacija sudyrbo,gryztu prie masinos,o ten stovi veikejas neaiskus(lyg ir pageres)ir dar mane bande kaltint,kad jam tipo isvaziavima uzstaciau.Kvieciau policija,tai tik paklause ar suzeistu nera ir pasake ,kad jau du metai nevaziuoja i autoivykius(taigi galima girtam avarijas daryt)siaip ne taip uzpyldziau ta kvaila deklaracija,dabar reiks i draudejus kreiptisp.s. gal kam teke nesenai su tuo susidurti,ar geriau pinigais imti ar tegu tvarko draudimas?
DeividoX rašė:Kai skambinai policijon reikejo sakyt kad itari kita vairuotoja neblaivu, greitai butu atleke
grandis rašė:o neatrodo, kad jis gali kitiem gyvenima sugadint, mašina tai šudo kruva, jai ka ant perėjos
brycka rašė:brycka rašė:Blyn pries valanda i mano guoli ivaziavoaikstelej tik pastaciau,girdziu signalizacija sudyrbo,gryztu prie masinos,o ten stovi veikejas neaiskus(lyg ir pageres)ir dar mane bande kaltint,kad jam tipo isvaziavima uzstaciau.Kvieciau policija,tai tik paklause ar suzeistu nera ir pasake ,kad jau du metai nevaziuoja i autoivykius(taigi galima girtam avarijas daryt)siaip ne taip uzpyldziau ta kvaila deklaracija,dabar reiks i draudejus kreiptisp.s. gal kam teke nesenai su tuo susidurti,ar geriau pinigais imti ar tegu tvarko draudimas?siandien buvau pas defektuotoja,kai apskaiciavo taigerai kad sedejautikejaus gaut tik puse tiek