REGISTRUOTIS »
komandoras1 rašė:http://www.ehunter.lt/muela-21800-turistinis-peilis is e-HUNTER parduotuves...Neblogai atrodo...
jhonis rašė:komandoras1 rašė:...
mahelad rašė:Epoksidkes nenaudokite 5 min. Bent jau 30 min naudokite. O geriausia nupirkite laterit L20 bonkute aviamodeliu parduotuveje. Iki 25 Lt kainuos 200ml. Tik ja reikia labai tiksliai su kietintuoju dozuoti. Pats mazai dibes su stiklo audiniu, taciau mano kolegos turi visa kompozitiniu medziagu laboratorija su vakuumu ir t.t., jie gerai sioje virtuveje kerta. 5 min epoksidke shh. Gali trupeti pradeti si leva epoksidke. Be to nupirkau Lansky peiliu galandimo rinkini. Pigus bet neblogas. Turiu klausyma. As neturiu pacio smulkiausio akmens poliravimui briaunos. Smulkiausiais 600 smulkumo. Ar butina su 2000 baigti briaunos poliravima, ar ir taip gerai? Skustis nesiruosiu :) Mano geriausi peiliai Martiini ir Smith & Wesson yra is 420C bei 4034 plieno :( Ten kietumas 52-54 Hrc mazdaug. Na uztat labai greitai galandami. Be to deimantiniai akmenys reikalingi tik kietam plienui, iprastiems peiliams ir keramika gerai? Man kartais reikia ne tik uzgalasti peili bet ir atkurti sugadintos briaunos kampa.