REGISTRUOTIS »
pyfpafz rašė:LinuksPeržiūrėjau krūvą Paramilitary 2 anonsų nu ir iš visko ką mačiau nestovi man ant to jo užranto, Manix 2 atrodo smagesnis.Plius kai pavaražijau rankoj su taviškiu tai man jis visai patiko.Kokį tu ten peilį sakei pardavei pusautomatį?
Linuks rašė:pyfpafz rašė:LinuksPeržiūrėjau krūvą Paramilitary 2 anonsų nu ir iš visko ką mačiau nestovi man ant to jo užranto, Manix 2 atrodo smagesnis.Plius kai pavaražijau rankoj su taviškiu tai man jis visai patiko.Kokį tu ten peilį sakei pardavei pusautomatį?Čia jau tavo reikalas ką pasirinkti. Pardaviau vieną iš nedaugelio benchmade 'džentelmeniškos' išvaizdos peiliukų http://www.benchmade.com/products/890
Linuks rašė:Spyderco labiau tinkamos formo, daug lengviau pjauti smaigaliu. Be to jis gerokai stipresnis ir gerokai pigesnis :)
FortNox rašė:Kartais nera galimybes dengt teflonu, turiu KABAR utility, bet vienas zmogutis prikiso pirstus ( pabande pagalast ant ,,Shmirgelio") , metala sutvarkyt turiu kuo , o atstatyt teflona.... Gal kas zino kur galima tai padaryt Kauno apylinkese?