REGISTRUOTIS »
berazumijus rašė:taip - parsisiunti cd image ir irasai. blogiausiu atveju yra kazkokia nemokama programike free cd burner ar kazkaip panasiai vadinas. labai paprasta ja naudotis o beveik viska sugeba ka ir nero.
berazumijus rašė:per rankas yra ne 1 ir ne 2 notebukai pereja. turiu galvoj teko ardyt ir lyst i vidu. nuo padeveto iki naujo. na nezinau, gal kas pasakys koki modeli kur galima vaizduske keist. man toks nepasitaike.
berazumijus rašė:labai jau man keista kad toks sarasas. gal ten turejo galvoj kad galima ta mikroschema pakeist. na nera notebukuose tokio atskiro dalyko kaip vaizdo plokste. skirtingai nei stacionariam. na net jei atitiktu kojeliu isdestymas, tai biosas vargu ar suprastu kas cia buvo. o jei ir galima pakeist i kita, tai sudarytu puse to notebuko kainos. siauliuose perlituot su infraraudonais spinduiais zinau tik 2 vietas. viena is ju karinis aerodromas turi normalia iranga. kaina be detaliu prasideda nuo 400lt. garantijos paprastos - ijunge parode kad veikia ir uz duru isejus garantijos jokios. taip kad geriau nusipirkt is karto tai ko reikia.
berazumijus rašė:labai jau man keista kad toks sarasas. gal ten turejo galvoj kad galima ta mikroschema pakeist. na nera notebukuose tokio atskiro dalyko kaip vaizdo plokste. skirtingai nei stacionariam. ...