REGISTRUOTIS »
Citata iš: arcius78 2013.11.09-12:32:36Programa Auto Hide IP veikia gerai,gan stipriai suletina interneta.Paslepus IP vistiek mane mato,kodel? ir neduoda prisilogint.Gal mano kompe like kokiu siukliu? Kaip jau sakiau, galėjo užbanint ir vartotoją. Ne pagal IP, o būtent nick'ą, todėl ir neleidžia prisilogint net pakeitus IP. Jei iš naujo registruotis irgi neleidžia, gali naršyklėj "cookies" pravalyt, turėtų pagelbėt.
Programa Auto Hide IP veikia gerai,gan stipriai suletina interneta.Paslepus IP vistiek mane mato,kodel? ir neduoda prisilogint.Gal mano kompe like kokiu siukliu?
Citata iš: MPSnaiper88 2013.11.09-12:41:35Citata iš: arcius78 2013.11.09-12:32:36Programa Auto Hide IP veikia gerai,gan stipriai suletina interneta.Paslepus IP vistiek mane mato,kodel? ir neduoda prisilogint.Gal mano kompe like kokiu siukliu? Kaip jau sakiau, galėjo užbanint ir vartotoją. Ne pagal IP, o būtent nick'ą, todėl ir neleidžia prisilogint net pakeitus IP. Jei iš naujo registruotis irgi neleidžia, gali naršyklėj "cookies" pravalyt, turėtų pagelbėt. Pravaliau visa kompa, manau kad mano tinklo plokstes MAC koda mato o jo negaliu pakeisti nes interneto neturesiu.
Pas ji internetas prie mac priristas. Pakeis ir liks be tinklo
Plokste integrota "Realtek HD" Parametrai lik ir geri. Mazos kompjiterines ausines su mikrafonu groja garsiau uz ta Philipsa, nezimei bet garsiau, mistika kaskokia.