REGISTRUOTIS »
Citata iš: Kestukas 2015.10.24-13:36:38Jei nezinome kas tas istekliu monitorius ir kam jis reikalingas tada belieka tik juoktis. Sekmes naujo kompiuterio paieskose Aš įkėliau nuotrauką to išteklių monitoriaus, keliais postais aukščiau.
Jei nezinome kas tas istekliu monitorius ir kam jis reikalingas tada belieka tik juoktis. Sekmes naujo kompiuterio paieskose
paskutinius metus gana stipriai su cad/cam dirbu ir su senuku kompu viska pavelka, aisku senos versijos. konvertuoja uzsakovai i tai kas man reikalinga. jei nemoka - papildomai moka uz tai kad as konvertuoju o jie patys tegu dirba su kuo tik nori, paaiskinu paprastai - patys prisipirkot nesamoniu tai dabar ir varkit ir dar damokekit. nes siaip tai naujos versijos kazkoks nesusipratimas - funkcijos tos pacios o resursu tik duok. galutiniam rezultate vistiek gauni ta pati.
Tai ką skiteche rekomenduoja?
https://www.asusshop.lt/asus-nesiojami-kompiuteriai/asus-x751ldv-nesiojamas-kompiuteris.html na va,kaip pvz manau pakankamai gerų parametrų kompas. Čia jau su 17" ekranu 6gb ramų procas rimtesnis ir vaizdo korta pakankamai gera. Seip iš asusshopo esu pirkes 3 ar 4 kompus. Tai pas juos servisas gana neblogas ir konsultuoja jie. Tai galima darbo metu gyvai su jais pasneket.