REGISTRUOTIS »
FOX rašė:neskikite apie brangu VOLVO auto remonta jeigu neasate susidure,turejau daug visokiu masinu is visu turimu VOLVO ekspluotacija apsiejo pigiausiai ZIMIAI,nereikia spresti pasidomejus SOSTENOI,visu pirma VOLVO automobiliai neluzta jeigu ira gerai priziurimi
FOX rašė:na butum turejas MB ir VOLVO galetum kazka sakit o taip nera prasmes gincitis,galvoti tai viena o zinoti kas kita,beja is mersu turejau E-klase 1998m A-klase 2003m ir E-klase 2002m,
esox rašė:pas mane du vaikai. reikia universalo. o universala nauja uz25000lt man parodyk
FOX rašė:tai palauk gaunasi kad MB nelabai gaunasi visus savo markes auto padariti ant tiek patikimais kad juos galima butu liginti su VOLVO,gerai draugas vairuoja CLS tai per puse metu jisai vien tik i pakaba sukiso tiek kiek as per pusantru metu nesu sukises trecdalio situ pinigu,
MindaugasMc rašė:Geriausia išvis nieko nepirkti iš draugų, juolab tokiom sumom. Bent aš taip manau
esox rašė:dekui bet pezas vizgi ne masina,as airguneris ir zvejys juk. kur as su pezu ivaziuosiu. pas tau i varzybas zemaitijon per ta pieva nedavaziuosiu.o ten kelias palygint kokiais as vazineju tai dar geras