REGISTRUOTIS »
sportbatis rašė:pereik per turgu ir perzek vectras naujesnes, pamatysi. o opeliu varikliai geri tie kurie is bmw'o paimti
sportbatis rašė:supranti, mano giminej daug kas verciasi masinom, perka-parduoda, todel as zinau kas ten ir kaip ten. turguj geru aisku nerasi, geros masinos buna nuperkamos dar pakeliui i cia.
brycka rašė:sportbatis rašė:supranti, mano giminej daug kas verciasi masinom, perka-parduoda, todel as zinau kas ten ir kaip ten. turguj geru aisku nerasi, geros masinos buna nuperkamos dar pakeliui i cia.supranti as pats tuo uzsiimu,taip kad gali nepasakoti apie tai ka kazkur girdejaigeriau snekek apie tai ka ismanai
sportbatis rašė:brycka rašė:sportbatis rašė:supranti, mano giminej daug kas verciasi masinom, perka-parduoda, todel as zinau kas ten ir kaip ten. turguj geru aisku nerasi, geros masinos buna nuperkamos dar pakeliui i cia.supranti as pats tuo uzsiimu,taip kad gali nepasakoti apie tai ka kazkur girdejaigeriau snekek apie tai ka ismanainera sitam forume zmoniu su kuriais galeciau bendraut ta tema, kuria ismanau
sportbatis rašė:buvo toke tema apie fitnesa man atrodo, bandziau pasireikst bet atejo zmones ir sudejo i suns dienas mano ir vieno profisionalo nuomone/patirty
tapkinis rašė:Tėvas fordą galaxy pasiėmė dabar, 03m 1.9tdi PD 85kw :) Pagainiojau mieste visai tuščią jį, nu bukokas pasirodė... Vairavau ir sklidinai pakrautą - jokio traukos pasikeitimo nuo visai tuščio