REGISTRUOTIS »
kiek man teko girdeti,visa tokia techika registruoja i zemes ukio technikos registra.pastariesiems berods galima pakeitimus ir "upgreidus" daryti
O taip perdirbant auto, kaip pereinamos tech apžiūros, ar nereikia registruot iš naujo, juk praktiškai čia nei mini, nei toyota,... Tas pats klausimas, kai džipus ruošia bekelei, visiškai pakeičiama jų dinamika, ko pasekoje ar gatvėmis važinėti jiems galima lieka dideliu klausimu. Kad ir tas pats posūkio išėmimas, gali virst ir sudaryt avarines situacijas ir pan... Kaip yra sprendžiami šitie klausimai tech. apžiūros metu? Žinau, kad nuo 0 pasidarius mašiną daroma nemažai testų kol gali įregint, ir labai brangus malonumas. Čia praktiškai irgi nuo 0 mašina, tik panaudotos geležys iš visų kampų taip sakant.
mano pirkinys naujas renault safrane 1995m 2.2 si su dujom po audi a3 tai dabar kaip laive kokiam
Citata iš: Fedia 2012.12.07-17:50:28mano pirkinys naujas renault safrane 1995m 2.2 si su dujom po audi a3 tai dabar kaip laive kokiam masina gera, kantri. tik kai kurios detales brangokos. prisiminimai apie safrana tik geri
Ligonis juk ? Koki pirkai ?
Citata iš: EdmundasL 2012.12.07-17:21:11Ligonis juk ? Koki pirkai ?2001m xantija.2l.HDI. Liuks auto