REGISTRUOTIS »
vaicekas rašė:Susitiko trijų skirtingų religijų atstovai. Kiekvienas gina savo tikėjimą.Musulmonas sako:- Koks uraganas kilo! Dangus su žeme maišėsi, namus kaip šapeliusnunešė... Bet aš taip karštai meldžiausi , kad Alachas išgirdo: mano būstasliko stovėti sveikas.Katalikas sako:- Išplaukiau aš su savo kateriuku į atvirus vandenis. Prasidėjo tokia audra- didžiausius laivus vartė kaip degtukų dėžutes. Bet aš taip meldžiausi , taip meldžiausi, kad aplink mano kateriuką nei bangelė nesujudėjo, vanduo buvo lygus it stiklas...Trečiasis, žydas:- Einu aš šeštadienį ,žiūriu piniginė guli ant kelio: didelė stora, pinigųprikimšta. Bet šeštadienį šabas: aš ne tik , kad tos piniginės negaliupakelt, aš net prisiliest, net galvot apie ją negaliu... Vai , vai ,vai...Ką daryt?Pradėjau aš taip karštai melstis... Ir ką tu manai? Staiga matau: visur šeštadienis, o aplink piniginę- ketvirtadienis!
DeividoX rašė: Vakar 8h važiuoju į kaimą pas senelius, ir žiūriu, kad 30km paskui mane važiuoja kažkokia mašina. nu aš spaudžiu iki 80, tas ir, aš spaudžiu iki 90, tas ir greitina. Aš staigiai greitinu iki 130, tas pyst mirgalkes įjungė...