REGISTRUOTIS »
Gedas rašė:kas suprantat cia kulturizmas ar fitnesas http://www.youtube.com/watch?v=DaaDtPZ1KxM&feature=related
csauli rašė:Gedas rašė:kas suprantat cia kulturizmas ar fitnesas http://www.youtube.com/watch?v=DaaDtPZ1KxM&feature=relatedko jus saipotes ? cia gi vytintas Heraklis
Andrius911 rašė:Moterų vienuolynas. Menėj stovi būsimų naujokių būrys. Vyresnioji vienuolė sako: - Štai čia, dubuo su šventintu vandeniu. Tos, kurios yra mačiusios vyrišką gėdą, tegu prasiplauna juo akis. Tos, kurios tą gėdą lietė, apsiplaukite rankas... Balsas: - O galima burną praskalauti, kol ten dar niekas šiknos nenusiplovė?Emigravo lapė, vilkas ir meška į Angliją dirbti, geresnio gyvenimo ieškoti. Pasuko savais keliais ir sutarė po mėnesio susitikti pakalbėti kaip kam sekasi. Susitinka, lapė visa perkarus, pasakoja: - įsidarbinau vištidėj, pirmą dieną vieną vištą suėdžiau, vakare suskaičiavo, vienos trūksta, ir išmetė, valkatauju. Vilkas irgi perkaręs visas, murzinas, pasakoja: - Įsidarbinau avių fermoj, pirmą dieną vieną suėdžiau, vakare suskaičiuoja, trūko vienos, ir atleido, va valkatauju, po konteinerius kuičiuosi. Na o meška visa įmitusi, žandai išsipūtę, kailis blizga, pasakoja: - Aš tai statybose įsidarbinau, su lenkais, bet lenkų vakare niekas neskaičiuoja.
vaicekas rašė:2 lenkai prašo išmaldos Vilniaus senamiestyje.Dienos pabaigoje grįžta abu namo. 1-as lenkas istraukia 10lt smulkiomismonetomis, 2-ras pasideda lagaminą pilną 10lt.blanknotais.2ras,tuoj ištraukia mobilų tel., užsako brangių užkandžiu, gėrimų, panų.Žodžiu, baliavoja! 1-mas lenkas negali užmigt, vartosi lovoje.Kitą dieną vėl ta pati istorija pasikartoja. Ir taip visą savaitę...Galų gale 1-mas neiškentęs jo klausia ryte:- Klausyk, k..va, kaip taip, k..va, gaunasi? Mes ,k..va, abu ant tos pačiosgatves ubagaujam.Aš, k..va, tiek mažai parsinešu, o tu, k..va, pinigais švaistaisi?"2-ras sako:- Nu, pažiūrėk, k..va, į savo, k..va, iškabą.Joje parašyta: "turiu žmoną ir 7 vaikus. Visi badaujam. Paaukokit kiekgalit".Nei 1-nas normalus lietuvis tau, k..va, nieko neduos.O dabar, k..va, perskaityk mano:"noriu grįžti atgal i Lenkiją, visam. Trūksta tik 10lt. kelionei susimokėt".