REGISTRUOTIS »
Audrius rašė:Manau, kad PPP arba sportui arba pramogai. O jei rimtai domiesi foto menu, kur modeliai apie 100 m atstumu puikuojasi- vertėtų rinktis PCP. PPP tokiuose atstumuose arba neturi pakankamai galios arba, jeigu turi galios, nelabai taiklūs (gal išskyrus Diana 48-56 modeliai).
onlyzilvis rašė:realu, bet 1600 bus tik sautuvo biudzetas, reiks dar gerokai pasikrapstyt na zinoma tai be optikos, moderio, balionu, deklu ir panasiai... bet 100metru taps jau pakankamai realiu atstumu. skelbimu skilty maciau Logun axsor ten toks neblogas aparatas tavo tikslams.
mariux rašė:Audrius rašė:Manau, kad PPP arba sportui arba pramogai. O jei rimtai domiesi foto menu, kur modeliai apie 100 m atstumu puikuojasi- vertėtų rinktis PCP. PPP tokiuose atstumuose arba neturi pakankamai galios arba, jeigu turi galios, nelabai taiklūs (gal išskyrus Diana 48-56 modeliai).na atstumai tai apie 50m.. 70M jau fantastika butuIr ar realu su sauninku uz 1600lt kazka nufotografuot uz 100m?
Audrius rašė:Keletą metų atgal aš su savo MP512 (kaina 320 Lt) iš 100 m (pamatuotų, o ne spėjamų) alaus butelius daužiau. Tai ką bekalbėti už 1600 Lt. Pamenu Nasa davė seniai iš savo QB 5,5 iššauti- 114 m atstumu kiekvienas šūvis į bambalį.Vienu žodžiu- galimybės plačios netgi už nedidelius pinigus.Citatatai jeigu su tuo minimu Logun butu galima pvz is kokiu 60m nufotografuoti daikta panasu i lape tai mane labai zavetu toks variantas
tai jeigu su tuo minimu Logun butu galima pvz is kokiu 60m nufotografuoti daikta panasu i lape tai mane labai zavetu toks variantas
mariux rašė:onlyzilvis rašė:realu, bet 1600 bus tik sautuvo biudzetas, reiks dar gerokai pasikrapstyt na zinoma tai be optikos, moderio, balionu, deklu ir panasiai... bet 100metru taps jau pakankamai realiu atstumu. skelbimu skilty maciau Logun axsor ten toks neblogas aparatas tavo tikslams.optika turiu, deklai balionai suprantu kad atskira kaina.. kas tas moderis?
mariux rašė:tai jeigu su tuo minimu Logun butu galima pvz is kokiu 60m nufotografuoti daikta panasu i lape tai mane labai zavetu toks variantas
zalias7 rašė:apetitas auga bevalgan, ane ? gal pasigalvok visgi apie agniestriela
mariux rašė:.... ar neskubeti su tuo "taisymu" nes is stovesenos (su atviru taikikliu) pataikau is 30m i 0,3l sidro butelaiti ir sudauzau ji..