Bendrai logotipas man patinka. Nesu dailininkas, todėl nepretenduoju į labai kvalifikuotus kritikus. bet pažiūrėjus kilo minčių, bet kadangi pats nemoku tokių paveikslėlių redaguoti, tai pabandysiu aprašyti.
Mano manymu, kompozicijos centras ir pagrindas yra šaulys, todėl aš siluetą atskirčiau nuo stalo, padaryčiau truputį ryškesnį ir visą grupę truputį padidinčiau. Taip pat manau kad optikos dangteliai nereikalingi. Išorinę liniją su užrašu palikčiau kaip yra, sekančias linijas, sudarančias taikinį ir taikinio centrą stumčiau į dešinę, linijos galėtų artėti liestine vienodais atstumais, kairėje pusėje atsirastų vietos, kurioje patalpinčiau vėliavą. Gali būti aba palei išorinę liniją koncentriškai kažkokia atkarpa, bet ne didelis ratas kaip vaivorykštė. Arba laisva forma, kažkas tokio kaip Asociacijos emblemoje.
Taip pat reikėtų nuspręsti, kuris pavadinimas galutinis, ar lietuviškas ar su tarptautiniu terminu. Man užkliuvo frazė -pneumatinio šaudymo-, kažkaip keistai skamba, bet geriau nieko nesugalvojau.
Na ir prirašiau:inno: