REGISTRUOTIS »
Citata iš: kudikis 2013.05.28-19:00:32nesiruosiu saudyt i kazka belenkur esu tvarkingas pilietis, pats buves airsofto klubo nariu ir musiuose dalyvaudavau, tik tennereikia sukti galvos del tokiu dalyku kaip leidimai ir registraciju, o va cia jau kitaip Cia rimciau nei arsoftas. C kategorija ginklu.
nesiruosiu saudyt i kazka belenkur esu tvarkingas pilietis, pats buves airsofto klubo nariu ir musiuose dalyvaudavau, tik tennereikia sukti galvos del tokiu dalyku kaip leidimai ir registraciju, o va cia jau kitaip
Citata iš: Ikaras 2013.05.28-19:02:44Citata iš: kudikis 2013.05.28-19:00:32nesiruosiu saudyt i kazka belenkur esu tvarkingas pilietis, pats buves airsofto klubo nariu ir musiuose dalyvaudavau, tik tennereikia sukti galvos del tokiu dalyku kaip leidimai ir registraciju, o va cia jau kitaip Cia rimciau nei arsoftas. C kategorija ginklu.airosftinius snaiperinius saunikus uzturbina irgi beprotiskai, jei tik ideda pinigu ganetinai, ir tikrai ju galia manau didesne nei 7,5 buna. juk saudo is ju irgi metaliniais ar svininias soviukais, o va automatai tai tik is plastiiniu saudo.vienu zodziu gyventi teks puslegaliai bandysiu kada gal ir i kokias varzybas atvaziuoti. vienose varzybose airsofte esu dalyvaves tai netyciom gavau pirmaja taiklumo ir greicio varzybose, o kai is orinio bandziau tai man visai kitas saudymas, dreba rankos su juo
tada kokiu keliu man priregistruoti saunika kurio neturiu pirkima liudijanciu dokumentu? as visada uz tai kad butu viskas pagal taisykles. perskaiciau visa sia tema ir neradau patarimu kaip iregistruoti ta saunika, leidima gauti kaip supratau yra nesunku, tik reikai pereiti medicynke ir parasyti prasyma o va su uzregistravimo nerandu niekaip
leidima tai issiimsiu, esu issilaikes saviginai ginkluj mokyklini egza pries kokius 3 metus, like yra tik policijoje issilaikyti ir bus leidimas saviginai, o C kategorijos leidimui manau maziau reikes kelio neuit kad ji gauti, o kas del registracijos, tai visa sia tema perskaiciau ir neradau konkretaus atsakymo del iregistravimo. Manau darysiu kaip tikras lietuvis sieksiu sportinio klubo bilieto ir eisiu ieskot C kategorijos leidimo kadangi nesu koks isisokelis ir nesisklaidsiu su sauniku tai kaip pries tai mnejo forumietis bandysiu taip gyventi pradzioje
realiai variantu du (neskaitant kur siulo nesti registruoti, nes jei nores, patrumpins):1. Darai kaip tikras lietuvis, parduodi kam, nesuki galvos, perki kita, tik ar turedamas leidima C kategorijos arba D jei neturi leidimo ir tada eini kelius legaliai perdarinedamas.2. Maziau visiems pasakoji, isitaisai leidima, jei nedarai nesamoniu su ginklu, dziaugiesi iki kol principingas dede prigaus. Jei nesamoniu nedarai, tikimybe lieka nedidele, juolab turint pazymejima sporto klubo ir leidima.
sveiki iskilo toks klausimas del legalumo sautuvo C kategorijos. Jeigu vezantis C kategorijos orinuka bagazineje, dekle, neuztaisyta, sustabdytu policija, ko jie is manes gali pareikalauti? kaip jie zinotu tas sautuvas virsina 7,5J ar nevirsina, ar galima issivartyti kad jis yra D kategorijos? ar geriau tureti leidima C kategorijos ginkluj? nes autuvas yra pirktas is zmogaus ir as ko negaleciau iregistruoti legaliai, bet va tik baiminuosi kad angelai sargai neprisikabintu pamate toki daikta bagazineje. Noreciau kad atsakytu kasnors ne pagal istatymus kas parasyta o realiai is patirties, apie susidurimus su policija ir neturint nei leidimo nei uzregistravimo.
Dar vienas dalykas niekur nepaminetas,kad isstojus is sporto klubo prarandama teise tureti C kategorijos ginkla.Apie tai turetu susimastyti tie kurie nesiruose sportuoti,ka darysit po metu kitu su tuo sautuvu jei prarasit sporto klubo naryste? Juk bet kam parduot negalesit.